POZORNO

Pet stvari, ki jih ženske zagotovo opazijo na prvem zmenku

Veliko je malenkosti, ki ji že na prvem zmenku povedo, ali je primeren kandidat za naslednjega.
Fotografija: Pomembnejši od besed so zanjo urejenost, higiena ter njegovo obnašanje. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Pomembnejši od besed so zanjo urejenost, higiena ter njegovo obnašanje. FOTO: Thinkstock

Prvi zmenek je nedvomno pomemben za nadaljnje spoznavanje, zato so pripadnice nežnejšega spola zelo pozorne na malenkosti, ki razkrivajo, ali je moški, s katerim se prvič sestanejo, primeren kandidat za nadaljnja srečanja. Katere so tiste, ki ne uidejo njihovemu pogledu?

Urejenost

Ne gre za to, ali nosi drage blagovne znamke ali ima na sebi oblačila nižjega cenovnega razreda. A celoten vtis, ki ga pusti z izbiro oblačil, v njenih očeh igra pomembno vlogo.

Higiena

Kakšni so njegovi nohti, lasje, vonj, kako negovana so oblačila in še bi lahko naštevali so tisto, kar njej zgovorno priča o tem, koliko pozornosti namenja osebni higieni. Če je videti, da zanj ni ravno pomembna, zagotovo ne bo pristala na drugi zmenek.

Obnašanje

Če se izogiba pogledu iz oči v oči, pogleduje naokoli ali še huje, več pozornosti kot njej namenja svojemu telefonu, vsekakor ni najboljša družba.

Čevlje

Tem se ženske posvetijo, še preden pogledajo oblačila. Prav izbira obutve namreč vsaki veliko pove o okusu moškega, ki ji dela družbo.

Odnos do drugih

Do natakarja, prodajalke v trgovini, voznika avtobusa, skratka do ljudi, s katerimi na prvem zmenku prihajata v stik. Če je do njih vzvišen, nestrpen in nesramen, je le malo verjetnosti, da bo pristala na drugi zmenek. Tako obnašanje ji sporoča, da bi se, če bi se med njima razvilo kaj več, nekoč tako obnašal tudi do nje.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije