SEKSI

Pet nasvetov za dober seks

Povratnih informacij ne jemljite kot kritiko, temveč pomoč. Ne izgovarjajte se na otroke, raje na vrata namestite ključavnico.
Fotografija: Najdite partnerja, ki je na enaki valovni dolžini glede seksa kot vi.
Odpri galerijo
Najdite partnerja, ki je na enaki valovni dolžini glede seksa kot vi.

Kaj je dober seks, je odvisno od vsakega posameznika, a par poživljajočih nasvetov, kako uživati med rjuhami, vedno prav pride.

1. Poslušajte drugo stran

Povratnih informacij o seksu, ki jih dobite od partnerja, ne jemljite kot kritiko. Partner, ki pove, kaj mu je všeč in kako to narediti, vam le olajša delo, da je obema lažje in lepše.

2. Najdite svojo seksualno polovico

Če se ne želite vse življenje prepirati, ali seksate premalo ali preveč, je dobro imeti partnerja, ki ima enak spolni apetit, kot ga imate sami.

3. Pri oralnem seksu uporab-ljajte roke

Vaše roke so tam zato, da pomagajo in povečajo užitek, tako preprosto je to.

4. Ni treba vedeti vsega

O partnerju, njegovem spolnem življenju, ki ga je imel pred vami, ali o njegovih spolnih fantazijah vam ni treba vedeti vsega, če menite, da boste s tem težko živeli.

Včasih je težko sprejeti že samo dejstvo, da je bil nekdo drug tu pred vami, kaj šele, da jih je bilo več. Kaj šele, da bi jih zdaj moralo biti več! Ste pripravljeni?

5. Otroci zrastejo

Veliko novodobnih staršev meni, da imajo samo oni otroke, zaradi katerih so preveč utrujeni, da bi seksali, ali pa jih motijo, vendar so te situacije poznale že naše mame in njihove mame.

Res je včasih težko, zato je treba izkoristiti trenutek, tudi če ni popoln, ter potrpeti, dokler otroci ne zrastejo. Ključavnica na vratih spalnice pomaga. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije