ZMAGOVALEC

Del ženskega telesa, ki je za moške najbolj seksi

Tisto, kar je za moške na ženskem telesu najbolj seksi, bo za mnoge svojevrstno presenečenje.
Fotografija: Ne dojke in zadnjica, najbolj seksi del ženskega telesa so po mnenju moških oči. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Ne dojke in zadnjica, najbolj seksi del ženskega telesa so po mnenju moških oči. FOTO: Thinkstock

Ženske imajo svoje mnenje o tem, kaj moške na njihovem telesu najbolj privlači. Glede na število estetskih operaciji je zlahka mogoče trditi, da so po prepričanju pripadnic nežnejšega spola to ustnice, dojke in zadnjica. Kaj pa menijo moški?

Tako so izvajalci ene britanskih anket po odgovorih sodelujočih sestavili lestvico v moških očeh najprivlačnejših delov ženskega  telesa. Zagotovo bodo nekateri na njej presenečenje.

Stopala

Običajno jih one ne bi povezovale s seksapilom, a za številne pripadnike močnejšega spola je to najprivlačnejši del ženskega telesa. Zlasti če so urejena in nohte krasi lep odtenek laka.

Hrbet

Tisto, kar se razkrije v obleki z globokim hrbtnim izrezom, moške obnori. Hrbet je namreč še en, zanje zelo privlačen del njenega telesa.

Lasje

Svetli, temni, dolgi, kratki, kodrasti, ravni. Vseeno je, kakšni so, če so zdravi in negovani, so od nekdaj del telesa, ki mu moški namenjajo veliko pozornosti.

Nasmeh

Številni priznavajo, da se ne morejo upreti lepemu in iskrenemu nasmehu. Ta je nedvomno najmočnejše žensko orožje.

Ustnice

Tudi te, diskretno poudarjene ali povsem naravne, so v moških očeh zelo seksi.

Dojke in zadnjica

Na drugem mestu, kar ni presenečenje, so se znašle dojke in zadnjica. Na svetu skoraj ni junaka, ki bi ob pogledu nanje ostal hladen. Čeprav velja splošno prepričanje, da imajo moški radi velike dojke, se je v omenjeni anketi izkazalo, da jih najbolj očarajo tiste srednje velikosti. In kar zadeva zadnjico: čim večja, tem bolje.

Oči

Za moške najprivlačnejši del ženskega telesa so oči. Kot so povedali, jih – ne glede na dojke, lase ali zadnjico – seksi in zapeljiv pogled ženske vselej razoroži.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije