ŠOTOR

Strešni šotor za štiri

iKamperjev skycamp se postavi v minutki ali dveh, v njem pa je dovolj prostora za štiričlansko družino.
Fotografija: Strešni šotor ikamper skycamp za štiri s predprostorom FOTO: ikamper.com
Odpri galerijo
Strešni šotor ikamper skycamp za štiri s predprostorom FOTO: ikamper.com

Tokrat bomo obdelali še eno popotniško/kampersko zadevo, primerno za tiste, ki potujejo z avtom, a nočejo vleči okorne prikolice za seboj ali tovoriti šotora v prtljažniku. Strešni šotori so odlična rešitev za hitro prenočitev pa tudi malce daljše taborjenje, še posebno iKamperjev skycamp, v katerega se lahko stlači kar štiričlanska družina.
Strešni šotor ikamper skycamp za štiri s predprostorom FOTO: ikamper.com
Strešni šotor ikamper skycamp za štiri s predprostorom FOTO: ikamper.com

Projekt je iz uspešne kampanje na platformi za množično financiranje kickstarter, kjer je zbral 2,3 milijona dolarjev (več kot dva milijona evrov) oziroma 23-krat več od zastavljenega cilja, prerasel v resno podjetje, ki si je za strešni šotor prislužilo tudi ugledno oblikovalsko nagrado red dot.

Strešni šotor se postavi v minutki ali dveh, v njem je že postavljeno udobno ležišče, poleg tega je mogoče dokupiti predprostor, imenovan annex room, ki je videti kot standardni šotor, kamor lahko postavimo prenosno kuhinjico, mizo in stole. Na voljo sta dva materiala, in sicer vodoodporni poliester in mešanica sintetike in bombaža, ki je sicer bolj zračna in trpežna, a jo je pred zlaganjem dobro temeljito posušiti.

Šotor ima tudi stranski okni ter strešno okno iz treh slojev, ki omogočajo tako zračnost kot zaščito pred žuželkami in zasebnost. Le cena ni ravno nizka: okoli 3200 evrov, za predprostor pa je treba odšteti še dobrih šest stotakov. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije