KRISTALOTERAPIJA

Kamni za zimo

S kristali se lažje spopadamo z zimsko depresijo. Nosimo jih v žepu ali postavimo na mizo.
Fotografija: Lahko si pripravite tudi zbirko kristalov za prvo pomoč ob različnih težavah.
Odpri galerijo
Lahko si pripravite tudi zbirko kristalov za prvo pomoč ob različnih težavah.

Tigrovo oko nam pokaže pravo smer ter nas umiri, da mirno počakamo, da se reči zgodijo ob svojem času. Uravnava delovanje čaker, pomaga premagovati ustvarjalne blokade in prinaša samozavest. Prinaša nam potrpljenje, pripravljenost za naslednji korak, odločnost za ukrepanje in poveča zbranost. Posebno blagodejen je za zdravje oči in vida, pomaga premagati odvisnosti in dolgotrajne bolezni, uravnava krvni tlak, zdravi pljučne bolezni in težave s kožo.
Drugi kristal, s katerim si lahko pomagate pozimi uravnati čustveni nemir in pregnati depresijo, je opal. Ne okrepi le samozavesti in tudi konkretno vida, pač pa tudi preroške sposobnosti in spodbuja jasnovidnost. Blaži spolne težave, vročino in okužbe ter uravna krvno sliko. V antičnih besedilih ga povezujejo s preroškim darom in napovedovanjem prihodnosti, kar ima lahko dobre in slabe plati, saj razkrije resnico, ki je lahko tudi neprijetna. Pomaga nam razbiti iluzije in uravnati nihanja razpoloženja. Poveča sposobnost zaznavanja čustev drugih in pomaga pri zapeljevanju.
Obsidian potrebujete, če se morate prizemljiti ali spodbuditi duhovne procese. Izredno močan kamen je, ki pokaže resnico, ki je pogosto katarzična. Na dan lahko privrejo močna čustva, ki so bila mnogo let skrita v podzavesti, celo tista, ki izvirajo iz preteklih življenj, zato ga uporabljajte previdno. Deluje lahko izjemno zdravilno, saj odstranjuje blokade, ki ovirajo duhovni razvoj. Povezan je s prvo čakro in nas prizemlji. Odpravlja stres, tako da nam pokaže vzroke zanj. Če smo pripravljeni delati na izvoru težave, lahko očisti vse negativne vzorce ter pomaga pozdraviti pretekle travme. Blagodejno deluje pri artritisu, krčih, krvavitvah, poškodbah, bolečini in težavah s sklepi.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije