Predstavitvena informacija

Tudi spalnico si lahko naložite s spleta

Objavljeno 08. oktober 2018 08.15 | Posodobljeno 08. oktober 2018 08.20 | Piše: P. I.

Se sliši udobno, kajne? In prav nobenega razloga ni, da se ne bi o tem prepričali tudi sami. Naše nakupne navade so se v zadnjih nekaj letih korenito spremenile. Natrpana nakupovalna središča so postala prostori za druženje in zabavo, trgovine pa so se preselile na splet.

FOTO: Shutterstock
V varnem zavetju doma je na voljo obilico možnosti za hitro brskanje med izdelki, poleg udobja pri nakupu pa je pomembno tudi to, da so cene na spletu običajno nižje. Smiselno je seveda preveriti cene pri več ponudnikih, a tudi nakupna izkušnja se od trgovine do trgovine precej razlikuje – nekatere spletne trgovine se po pristopu in dostopnosti praktično po ničemer ne razlikujejo od fizičnih. Kako pa je s spletnim nakupom pohištva?

Poglejmo preprost in pogost primer. S partnerjem se odločite za nakup nove spalnice. Kot zakleto, se v službi poveča obseg dela in delovni čas se podaljša. Za obisk fizične trgovine vam zmanjkuje časa in energije — odločite se, da se boste v salonu oglasili jutri, pojutrišnjem in tako odlašate v nedogled. A kot povsod drugje, obstaja rešitev tudi za takšne nepremagljive zagate. Namesto v času, ki se vam odmika, se lahko do nove postelje, udobne vzmetnice, nočne omarice ali toaletne mizice prebijete preprosto in s samo nekaj kliki ali telefonskim pogovorom s svetovalcem. In to po zajamčeno najnižjih cenah v Sloveniji.
 
Torej ni težko priti do logičnega sklepa. Nakupa spalnice se je več kot smiselno lotiti iz udobnega domačega naslanjača. Aja, nimate naslanjača? Še en razlog več, da obiščete Furnituro, največjo spletno trgovino pohištva v Sloveniji na salonpohistva.si.

Vsak kos pohištva sestavijo, poslikajo, izmerijo in z izčrpnim opisom za vas vnesejo ljudje, ki se na svoje delo spoznajo, jim je mar in si prav tako kot v fizični trgovini želijo, da bi rešili vaš problem in vam ponudili prijazno uporabniško in nakupno izkušnjo. Pri nakupu vam bo pomagal svetovalec, ki vas bo po vaših željah popeljal skozi proces nakupa. Brez nadležnega čakanja ali kupcev, ki preskakujejo vrstni red. Vsi smo že bili tam, kajne?

image
FOTO: Getty Images/istockphoto

Spalniške sestave ali posamezne postelje, vzglavnike in vzmetnice lahko med seboj primerjate ali preprosto preverite druge izdelke istega proizvajalca. V najkrajšem dobavnem roku vam bodo dostavili naročeno pohištvo kamor koli v Sloveniji in vam ga po želji tudi sestavili.
 
Če imate pomisleke ob nakupu pohištva, ki ga ne morete preizkusiti, vam lahko zagotovimo, da je strah odveč. Če izdelek ne bi ustrezal vašim pričakovanjem, ga lahko v štirinajstih dneh vrnete.

Zadovoljni kupec se vrača in boljšega oglasa od glasu zadovoljnega kupca ni — izkušnje naših kupcev lahko pred odločitvijo za nakup kadar koli preverite s klikom na možnost Mnenja uporabnikov pri vsakem kosu pohištva v spletni trgovini.

Smo že povedali, da imamo najnižje cene v Sloveniji? In ne glede na to vam ponujamo še jesenski akcijski popust do 40 % na celoten spalniški program: spalniški sestavi, postelje, vzmetnice, vzglavniki.


Preverite veliko jesensko znižanje spalnic v spletni trgovini Furnitura na www.salonpohistva.si in si zagotovite miren zimski spanec.
Deli s prijatelji