ASTRO

To so tri astrološka znamenja, ki bodo v letu 2023 imela največ sreče v ljubezni

Za eno so ključni prvi trije meseci, dve pa bosta tudi obogateli.
Fotografija: FOTO: Peach_istock Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
FOTO: Peach_istock Getty Images/istockphoto

Astrologi opozarjajo, da bo naslednje leto, torej leto 2023, precej težko, predvsem pa bo nagajalo nekaterim astrološkim znamenjem. So pa tudi takšni, ki si bodo leto 2023 zapomnili kot najboljše leto v svojem življenju. Tudi če so obupali nad ljubeznijo in romantiko, bodo ta znamenja spoznala svoje sorodne duše ... 

Bik

Letni horoskop za leto 2023 pravi, da bo prihajajoče leto izredno ugodno za zakonske in ljubezenske odnose. Ker je ljubezen v življenju bikov zelo pomembna, lahko računajo, da bo zanje leto nepozabno. Še posebej ugodno za tiste, ki razmišljajo o poroki. Od začetka leta do 6. marca 2023 bo Merkur v tranzitu v deveti hiši kot vladar druge in pete hiše tega znamenja. Posledica je neverjetna sreča, ki bo bike spremljala na ljubezenskem področju, ne glede na to, ali so bili do takrat samski ali pa so v stabilnih in močnih zvezah.

V prvih treh mesecih leta 2023 se bodo ustvarjala razmerja, ki bodo usodna in bodo predstavnikom tega zodiakalnega znamenja spremenila življenja. Biki, ki v teh prvih treh mesecih začnejo novo zvezo, se bodo verjetno konec leta poročili.

Škorpijon

Čaka jih leto, polno ljubezni. Tisti, ki ste še samski, boste imeli priložnost zgraditi močne odnose in si celo ustvariti družino. Tistim, ki se želijo poročiti, se bo želja izpolnila v prvih štirih mesecih prihodnjega leta. Pari, ki so se razšli, bodo dobili priložnost, da popravijo odnose in ustvarijo močne in stabilne odnose, ki bodo trajali dolgo časa. Vsem nesporazumom je namreč enkrat konec.

Junija in julija pa bi lahko nekdo drug vnesel napetost v vaš ljubezenski odnos. Od 22. januarja do 15. februarja 2023 bo Venera prešla v vašo četrto hišo. Neporočeni škorpijoni bodo imeli v tem obdobju možnost najti življenjske sopotnike, tisti, ki se bodo v tem obdobju poročili, pa bodo prejeli veliko denarja od tasta in posledično najdražja darila.

Vodnar

Od 15. februarja do 12. marca 2023 bo Venera šla skozi vašo drugo hišo. Zaradi tega bodo tisti, ki ste v zvezah in zakonih, drastično izboljšali svoje odnose, z lahkoto rešili vsa nesoglasja, ljubezen pa bo dobesedno zacvetela. V tem obdobju bodo še posebej sladkobesedni, zato bodo znali navdušiti vsakogar, ki jim bo padel v oči ter našli svojo sorodno dušo. Ker bo Venera v znamenju škorpijona, boste predstavniki omenjenega astrološkega znamenja vzpostavili močno zvezo z osebo, od katere boste v prihodnosti prejemali finančno pomoč.

Od 12. marca do 6. aprila 2023 bo Venera šla skozi vašo tretjo hišo in v tem obdobju vas bo bolj privlačil nasprotni spol, zato bo vse pokalo od avantur, romantike in usodnih srečanj.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas