NUMEROLOGIJA ZA 2023

Novoletna numerologija: odkrijte svojo kodo uspeha za leto 2023

Izračunajte kodo uspeha in sreče za 2023 ter bodite pripravljeni na izzive, ki jih prinaša novo leto.
Fotografija: Pripravite se na novo leto. FOTO: Nikolay Ponomarenko, Getty Images
Odpri galerijo
Pripravite se na novo leto. FOTO: Nikolay Ponomarenko, Getty Images

Leto 2023 po večini napovedi zagotovo ne bo lahko, zato vam strokovnjaki s področja numerologije svetujejo, da izračunate svojo kodo sreče in uspeha, da boste razumeli, katera strategija bo za vas najboljša.

Izračun kode uspeha za leto 2023

Če želite izvedeti svojo kodo uspeha, morate sešteti vse številke svojega datuma rojstva, vendar morate namesto letnice rojstva uporabiti 2023. Dodati morate tudi število, ki ustreza prvi črki vašega imena. Če želite izvedeti, katero je to, uporabite naslednjo tabelo.

Tabela s črkami. FOTO: S. N.
Tabela s črkami. FOTO: S. N.

Vzemimo na primer, da je datum rojstva 19. april in da je prva črka imena M. Ta črka ustreza številu štiri. Vse skupaj seštejemo.

(1 + 9 + 0 + 4) + 4 + (2 + 0 + 2 + 3) = 25.

Rezultat seštevamo tako dolgo, da dobimo enomestno število med 1 in 9. Torej 2 + 5 = 7.  Izkazalo se je, da je za ta datum in ime srečna koda za leto 2023 število sedem. Zdaj ga morate dešifrirati.

Ena

Če ste dobili število 1, potem bi morali poiskati rešitev za neuspehe in težave doma, v komunikaciji s sorodniki in sorodno dušo. Najverjetneje vas bo kdo iz okolice lahko podprl, a ne pozabite, da mu boste morali še pred koncem leta 2023 uslugo vrniti.

Dva

Mogoče je, da bo najboljši način za dosego vaših ciljev zvijača. Poskusite se izogibati nevarnim ljudem in si tudi ne ustvarjajte novih sovražnikov. Vaše premetene odločitve morajo biti skrite in zelo previdne. Najverjetneje se leta 2023 preprosto ne boste imeli na koga zanesti, razen nase.

Tri

Kar se vam bo dogajalo v teh 12 mesecih, bo po mnenju numerologov ponovitev prejšnje izkušnje. Izračuni kažejo, da bo letošnje leto precej zahtevno, a predvidljivo. Morda izid ne bo vnaprej določen. Slediti je treba svoji intuiciji, da bo konec vsake zgodbe pozitiven.

Štiri

Tisti, ki ste med izračunom prejeli štirico, se leta 2023 ne osredotočajte le na eno področje življenja. Strokovnjaki priporočajo, da večino svojega časa namenite iskanju priložnosti, ne samoopazovanju. Pretirano analiziranje bo vodilo le v malodušje in zmanjšanje samozavesti.

Pet

Za uspešno leto 2023 boste morali nenehno iskati ravnovesje med delom in prostim časom. Prekomerno delo pa tudi brezdelje bosta izjemno nevarna. Za takšno obdobje pravijo, da rabi »svoj čas«. Če ste prisiljeni delati, ukrepajte hitro in odgovorno. Kadar koli imate priložnost, se predajte sprostitvi.

Šest

Število šest kaže, da boste v letu 2023 najverjetneje morali pogosto sprejemati pomembne odločitve, vendar je bolje, da to storite brez tveganja. Pri iskanju resnice vam bo v veliko pomoč intuicija. Naj vas ne bo strah poslušati svojega notranjega glasu, če naletite na težave.

Sedem

Leto 2023 bo verjetno za vas uspešno, vendar se bo uspeh skrival v podrobnostih. Morali boste porabiti veliko časa za iskanje rešitve manjših težav, vendar bodite prepričani, da je vredno. Če ne izgubite motivacije in entuziazma, vas bo skozi vse leto spremljala sreča.

Osem

Teh 12 mesecev je bolje posvetiti finančni sferi in poslu. Število osem je simbol neskončnosti, zato lahko dobite toliko denarja, spoštovanja in priznanja, kot želite. Edino vprašanje je, koliko časa ste pripravljeni posvetiti svojemu najljubšemu delu.

Devet

Če ste v izračunih dobili število devet, potem v letu 2023 ne smete tvegati. Pomembno je tudi, da pomembnih stvari ne puščate za pozneje. Težave bi morali reševati sproti, ne da bi si izmišljali nove naloge. Ostanite zvesti svojim načelom in bodite prijazni do tistih, ki so dobri do vas.

image_alt
Numerološka napoved za 2023: vladavina števila sedem prinaša več denarja, a tudi usodne spremembe

image_alt
Ste bili rojeni na lihi ali sodi datum in zakaj je to pomembno: zelo podrobna numerološka analiza

image_alt
V vašem imenu in priimku je zapisano, ali boste obogateli: izračunajte in preverite

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas