KAJ PRAVIJO ZVEZDE

Jupitrov vstop v znamenje vodnarja: zna nas na najboljši mogoči način nagraditi

Odpira nove vizije, namene, pomene, spodbuja vse novo.
Fotografija: Lenka Stanić. FOTO: osebni arhiv
Odpri galerijo
Lenka Stanić. FOTO: osebni arhiv

Po 12 letih planet Jupiter danes ob ​​14:07:06 vstopi v znamenje Vodnarja in ostane do 29. decembra 2021 do 05:09:23. Vmes bo zanihal v znamenju rib, a se bo spet vrnil. Medtem ko je bil v svojem največjem upadu v znamenju Kozoroga, je tam ostal najdlje, kot da bi hotel vse negativne stvari, nemoralo, neiskrenost obdržati pod nadzorom in širiti. Pod njegovim vplivom se je vse zmanjšalo, od potovanj, letenja, učenja, veselja, morale, denarja ...

In kaj nam bo prinesel v Vodnarju? Odpira nove vizije, nove namene, pomene, spodbuja vse novo. Razširil bo vse novo, vse, kar je inovativno, od tehnike do tehnologije. Odpira nam vrata in nove prostore za potovanja, ne le kratka, ampak tudi daleč po svetu, pa tudi potovanja znotraj nas samih.

Napoved. FOTO: A. L.
Napoved. FOTO: A. L.
Učitelj je, ki nam daje veliko znanja, ne glede na to, ali gre za običajno izobraževanje, univerzo ali duhovno znanje. Daje večjo življenjsko modrost. Daje nam zaščito, notranjo moč in več samozavesti, morda v kakšni drugi situaciji tega ne bi zmogli. Prosi nas, da imamo moralne odnose z ljudmi, družbo, da smo korektni v vsakem odnosu. Zna nas na najboljši mogoči način nagraditi, povečati materialno in finančno stanje, v tem obdobju lahko kupimo družinski dom, razširimo družino s poroko in z otroki.

Podpira ga sama Luna, ki se je v času Jupitrovega vstopa v Vodnarja v njegovem domu znašla v znamenju Rib. In to pomeni še večjo subtilnost, sočutje, empatijo, pomoč, ki ga podpira pri vseh njegovih dejavnostih, novih stvareh in vizijah. Daje nam vero, vero v dobro, v boljše, upanje, da bo bolje, to pa je včasih veliko več. Prepričanje o sebi in drugih. Verjamem in sem in zmorem vse. Daje nam srečo in veselje v življenju.

In kaj je tisto, kar pod njegovim vplivom ni najboljše? V vsem lahko pretiravamo. Nenadzorovano lahko trošimo denar, lahko živimo v neki svoji viziji in nismo prizemljeni, lahko neutrudno uživamo hrano in tako povečamo svojo težo in seveda pridemo v neko nezadovoljno stanje. Lahko se, ker smo čutili, da nam gre vse dobro, prepustimo in polenimo, postanemo neaktivni in tako zamudimo vse priložnosti, ki gredo mimo nas in jih ne izkoristimo na najboljši mogoči način.

Jupiter je najbolj dobrohoten planet in največja korist, kjer koli je v naši natalni karti. Nikoli ne jemlje, samo daje, bodisi več ali celotno bogastvo v katerem koli smislu.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas