LJUBEZEN IN ODNOSI

Zanetite iskrice ljubezni

Če si v pomlad ne želite zakorakati samski, pripravite teren za partnerstvo. Energijsko se naravnajte na dvojino in odstranite dvom o nasprotnem.
Fotografija: Najprej dobro premislite, kakšnega partnerja si želite, in se energijsko naravnajte na dvojino. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Najprej dobro premislite, kakšnega partnerja si želite, in se energijsko naravnajte na dvojino. FOTO: Guliver/Getty Images

Tako vedeževalke kot duhovni mojstri pravijo, da lahko nekoga spodbudite, da se zaljubi v vas. Prve za to uporabljajo temno magijo, drugi pa zakon manifestacije. Seveda vam odsvetujemo uporabo magije za spreminjanje resničnosti, raje se naravnajte na dvojino, da boste delovali kot magnet za nasprotni spol.

Najprej dobro premislite, kakšnega partnerja si želite, in se energijsko naravnajte na dvojino. FOTO: Guliver/Getty Images
Najprej dobro premislite, kakšnega partnerja si želite, in se energijsko naravnajte na dvojino. FOTO: Guliver/Getty Images

Najprej razmislite, kakšnega moškega si želite, sicer boste pritegnili vse po vrsti, tudi take, ki vam ne bodo všeč. Vprašajte se, kaj je bil vaš notranji razlog, da ste bili doslej sami, da boste lahko sprostili to ročno zavoro in se ne boste več sabotirali pri iskanju ljubezni.

Vaša prepričanja namreč vplivajo na vso resničnost okoli vas. To pomeni, da imate aktivno vlogo v svojem življenju. Ste kdaj opazili, da se zadeve, ki jim ne posvečate nobene pozornosti, gladko odvijajo, medtem ko se na področju, kjer se na vso moč trudite, nič ne premakne? Skrivnost tega, da lahko dosežete, kar koli si želite, je, da ste brez sence dvoma prepričani o tem, da se bo želeno zgodilo.

Mora vam biti tako samoumevno kot to, da zjutraj vstanete in si umijete zobe. Ne sprašujete se, ali si jih boste in ali boste imeli dovolj zobne paste – ker veste, da jo to samoumevna rutina. Enak odnos morate zavzeti tudi do tega, da se bo prikazal pravi partner, se zaljubil v vas ... Ko ste o nečem prepričani, se s tem ne obremenjujete več. To je za vas dejstvo. Noben drug scenarij ni mogoč. In le tisto, v kar verjamete, ima možnosti, da se res zgodi. Zato se naravnajte na gotovi uspeh in sploh ne razmišljajte o ničemer drugem.

Ko moški pride, se ne zakadite vanj in se ga ne oklepajte, kot da je to za vas najpomembnejše na svetu. To bo začutil na energijskem nivoju in ga bo odbilo od vas, pa še spremenili boste prej opisano držo, ki prinaša rezultate. Zato se na začetku ne trudite preveč – naj se zdi, da vam je vseeno. Poleg tega so moški lovci in nič ni bolj neustavljivega kot izziv pred njimi. Vzdržujte lahkotne energije, ne paničarite, niti če nastopi ohladitev v odnosu ali premor v komunikaciji. Spogledujte se, a ne vlecite potez. Naj on naredi korake do vas, ne vi do njega. On osvaja, vi ste čim bolj zapeljivi.

Prepričanje, da je pravi partner vsak dan bliže, bo spodbudilo možnosti, da ga spoznate. FOTO: Guliver/Getty Images
Prepričanje, da je pravi partner vsak dan bliže, bo spodbudilo možnosti, da ga spoznate. FOTO: Guliver/Getty Images

Pri tem seveda ni treba, da ste tudi energijsko povsem pasivni. Če se ne boste zapeli na rezultat z vsemi štirimi, lahko sproščeno podprete svojo manifestacijo z vizualizacijo ali simboli. Postavite vajini fotografiji drugo poleg druge in narišite znak neskončnosti po njiju, da se ena pentlja dotika njegove, druga pa vaše slike. Potem prižgite roza svečo ob slikah in pustite, da dogori. Uporabite manjšo in pazite na požar, a ključno je, da dogori do konca.

Nato recite: »Najini usodi sta združeni. Naj se zgodi!«
Prosite lahko tudi za sanje, v katerih boste utrdili svojo vizijo. V sanjah namreč potujemo po astralnem svetu in v njem srečujemo svoje sorodne duše. Če torej sanjate o njem in sta v sanjah združena ali v tesnem odnosu, to veliko pove o energijah med vama, tudi če se v resničnem življenju zdi, da skrivata čustva ali zaradi različnih okoliščin ne moreta biti skupaj.

In še nekaj – energijo sanj, v katerih sta srečna, na nezavednem energijskem nivoju čuti tudi on, saj se nikoli nič ne zgodi samo na eni strani, vedno na obeh, ker med vama ves čas poteka nevidna energijska povezava. Preden zaspite z odprtim srcem, razmišljajte o njem. Napolnite srce z ljubeznijo do njega. Naj vas preplavi vse do nožnih konic. Prosite angele in vodnike za sanje z njim. Videli boste, da prinašajo sporočila o vajinem odnosu, ki vam bodo pokazala smer, v katero se bodo odvijali dogodki. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije