Teden v zvezdah: Mlaj v dvojčkih

Mlaj v dvojčkih. prinaša svežino, polno novih idej, nemiren živžav pa tudi radost. S pravim načrtovanjem nam bo ta novi lunin ciklus prinesel tudi spodbudne rezultate.
Fotografija: Upodobitev planetnega sistema Epsilon Eridani, ki je doslej najbolj podoben našemu. Oddaljen je približno 10 svetlobnih let in je na jasnem nočnem nebu viden s prostim očesom. Foto: NASA/JPL FOTO: Nasa Photo
Odpri galerijo
Upodobitev planetnega sistema Epsilon Eridani, ki je doslej najbolj podoben našemu. Oddaljen je približno 10 svetlobnih let in je na jasnem nočnem nebu viden s prostim očesom. Foto: NASA/JPL FOTO: Nasa Photo

Močna zasedenost dvojčkov nas vse kliče, da se igramo, smo lahkotni, se povezujemo, pišemo, ustvarjamo, si dovolimo sanjati. Toda kot veste, je treba svoje ideje tudi materializirati, ker so sicer samo še nekaj več, česar nismo dosegli. Saturn v ozkem trigonu s točko mlaja sporoča, da lahko z dobrim načrtom in trdim delom pridemo do svojih sanj. Mars v ribah res ni hudo drzen, da bi nas gnal v delo, tako smo sem ter tja nekoliko bolj lenobni, toda če takemu Marsu damo ideal ali občutek, da se borimo za nekoga, ki nas potrebuje, za nekaj večjega od nas, med drugim tudi umetnost, bomo laže plavali z njegovo energijo in malo počasneje, bolj umirjeno dosegali cilje. Mars se v ponedeljek (25. 5.) s sekstilom veže na Uran, tako bo v dneh okrog ponedeljka več hitre in dinamične energije, pripravljenosti nekaj spremeniti, delovali bomo z več adrenalina, več bo nemira, z več pogonske sile, a hkrati precej edinstveno.

V četrtek (28. 5.) bo Merkur na zadnji stopinji dvojčkov in se bo, tik preden se od njih poslovi, srečal s severnim Luninim vozlom. To nam bo omogočilo jasen vpogled v prihodnost, intuitivnost bo na ta dan izjemna, hkrati nas lahko pogovori povežejo in prepletejo. V četrtek zvečer bo Merkur prestopil v raka, kjer se bo mudil nekoliko dlje kot običajno, saj se bo v njem tudi obračal. Merkur v raku budi čustven spomin in nas kliče, da se očistimo vseh čustvenih ostankov in bolečin, ki so se usedle v nas. Tako je čas Merkurja v raku modro uporabiti za pogovore z domačimi, za pisanje dnevnikov in predelovanje otroštva.
Sonce v dvojčkih kaže, da lahko bolj igrivo in lahkotno dosegamo cilje pa tudi z več improvizacije, da ni treba, da je vse tako zelo zares. V petek (29. 5.) se harmonično poveže s Kironom in nas uči, da je treba najti srednjo pot pri izražanju lastne biti, da so naše pretekle bolečine lahko tisto, zaradi česar smo zdaj bolj to, kar smo. Venera je še vedno retrogradna, tako da se bomo na čustveni ravni ukvarjali s preteklimi odnosi, predelovali sprejete finančne odločitve ter na novo pretehtali svoj vrednostni sistem. Pri tem je bilo največ zmede in idealov in bomo zdaj bolj realistično videli celotno sliko.

Čaka nas dokaj razigran teden, s potiski k uresničevanju novih pristopov na začetku tedna. V četrtek prisluhnimo intuiciji, v petek črpajmo modrost iz svoje življenjske bolečine.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije