Kaj nam zvezde kažejo februarja

Po napornem januarju nas bodo preplavile lahkotne vodnarjevske energije. Kako jih bo čutilo prvih šest znamenj zodiaka, razkrivamo danes.
Fotografija: Prvi del meseca bo barvala lahkotna vodnarjeva energija. FOTOGRAFIJI: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Prvi del meseca bo barvala lahkotna vodnarjeva energija. FOTOGRAFIJI: Guliver/Getty Images

Po izjemno napornem januarju se energije počasi umirjajo, a nas kljub temu tudi februarja čaka nekaj izzivov. Merkur, planet komunikacije in razmišljanja, se 16. 2. obrača retrogradno v sanjavih in zmedenih ribah, dva dneva pozneje v ribi vstopi Sonce, 23. 2. bo v ribah še polna luna. To pomeni, da bomo ves mesec precej odzemljeni, lahko pa blestimo ob ukvarjanju z umetnostjo in duhovnostjo. Pred tem 7. 2. Venera vstopi v ovna in nam daje nov zagon v odnosih; 9. 2. bo polna luna v levu, prinesla bo samozavest, a tudi težave z egom, če ga ne boste krotili. Mars bo vstopil v kozoroga, kar pomeni, da bomo marsikaj želeli ambiciozno opraviti, a bo zaradi vpliva rib to težko, terjalo bo več poskusov ali se bo na koncu izjalovilo. Kljub temu izkoristite dneve do 16. 2., obarvane z vodnarjevo energijo, za pogled in korak naprej ter odkrijte svoj prostor v svetu.

Ovni lahko v tem mesecu spletejo koristna poznanstva, saj Sonce potuje skozi njihovo hišo prijateljstva in skupnosti. Uran bo poskrbel za spremembe na finančnem področju, lahko pa zamenjate tudi vrednote in prepričanja ter se boste želeli osvoboditi odnosov, ki ne podpirajo več občutka vaše lastne vrednosti.

Biki bodo iskali svobodo v poslovnih odnosih. Njihova karierna pot se bo spreminjala, in če se ne bodo pripravljeni premakniti, se lahko zapletejo v spore z avtoriteto. Brez skrbi, vse se bo dobro končalo in lahko celo napredujejo, hkrati pa se lahko doma premaknejo stvari, ki so že dolgo stale na mestu.

Dvojčki bodo močno čutili Merkurjevo retrogradnost, zapleti se bodo pojavili v karieri. Ostanejo naj zbrani in jasno komunicirajo. Lahko pride do trenj, prepirov in nesporazumov s sorojenci in sosedi. Prvi del meseca je ugoden za izobraževanje in potovanja!
Rake čakajo velika osebnostna preobrazba in finančni izzivi. Tudi če se jim bo zdelo, da kar naprej izgubljajo, morajo ohraniti zaupanje, da vesolje vedno deluje v njihovo dobro. Saturn, Pluton, Jupiter in južni karmični vozel so namreč v njihovem znamenju in skrbijo za turbulenco.

Levi se bodo ukvarjali z odnosi, polna luna v njihovem znamenju pa bo spodbudila njihov občutek individualnosti, lahko pa se pojavijo tudi službene priložnosti, ki jih bodo postavile v ospredje. Zdelo se bo, da se odvijajo usodni dogodki. Veliko se bo dogajalo tudi v partnerstvu.

Device bodo morale najti nov način delovanja, ohranjanja zdravja, prehranjevanja, vsakdanjega dela. Čas je odličen, da zaključijo pisanje knjige, sodni proces, izobraževalni tečaj, delavnico, se odpravijo na potovanje in raziščejo kaj popolnoma novega.

Jutri bomo pisali še, kako vodnarjevske energije občuti drugih šest znamenj zodiaka. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije