DUHOVNE MODROSTI

Entitete – energijski paraziti

Živijo v človekovem energijskem polju. Sprožajo negativna čustva ter zasvojenosti.
Fotografija: Entitete nimajo fizičnega telesa, so le fragmenti astralnega telesa, ki iščejo gostitelja. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Entitete nimajo fizičnega telesa, so le fragmenti astralnega telesa, ki iščejo gostitelja. FOTO: Guliver/Getty Images

Entiteta je nefizični fragment energije, pripet na človekovo energijo, ki se obnaša kot parazit. V človekovem energijskem polju ustvarja različne čustvene, mentalne in fizične težave, ki pogosto pripeljejo do bolezni. Nočejo nam namerno škoditi, želijo si samo preživeti, zato se hranijo z našo energijo.

Entitete nimajo fizičnega telesa, so le fragmenti astralnega telesa, ki iščejo gostitelja. FOTO: Guliver/Getty Images
Entitete nimajo fizičnega telesa, so le fragmenti astralnega telesa, ki iščejo gostitelja. FOTO: Guliver/Getty Images
Ti delci zavesti namreč nimajo lastnega življenjskega podpornega sistema. Za preživetje ali podaljšanje življenja torej potrebujejo življenjsko energijo človeka ali živali. Če ne najdejo gostitelja, razpadejo, če pa ga, se naselijo v njegovo polje in mu črpajo energijo. Posledice so znaki izčrpanosti in tudi bolezen.
 

Ostanki astralnega telesa


Entitete v 70 odstotkih prihajajo od umrlih, ko razpade njihovo astralno telo, pravijo duhovni učitelji. Ob smrti namreč fizično in eterično telo razpadeta, višji jaz in astralno telo – čustva pa gresta v višje sfere. Toda včasih se kak delec nerazrešenih čustev iz astralnega telesa ne razgradi v astralni prah. Tak kristalizirani delec ali entiteta je močno strjena energija, ki začne iskati gostitelja.

Entitete so v našem življenju povezane z odvisnostmi. Nekdo se začne kar naenkrat tolažiti z alkoholom, ko dobi fragment človeka s težavami z alkoholom v svoje energijsko polje. Lahko so obsedene s spolnostjo in silijo ljudi, da menjajo partnerje. Spremenijo človekovo vedenje, ko potrebujejo hrano – torej sprovocirajo naš čustveni odziv in naše vedenje je odvisno od tega, kar potrebuje entiteta.

Zadržujejo se na opuščenih krajih, kjer so ljudje trpeli ali umirali, zato se tam energijsko zaščitimo. FOTO: Guliver/Getty Images
Zadržujejo se na opuščenih krajih, kjer so ljudje trpeli ali umirali, zato se tam energijsko zaščitimo. FOTO: Guliver/Getty Images
Smo torej ves čas v nevarnosti? Ne, da si bolj dovzeten zanje, moraš imeti denimo oslabljeno naravno obrambo zaradi različnih okoliščin, recimo po šokih in travmah, pri zelo bolnih ljudeh, ki imajo močno načeto energijo, po izgubi velike količine krvi, v splošni anesteziji, ko človeku odpovejo vsi energijski obrambni sistemi. Med operacijo številni ljudje dobijo entiteto.

Tudi mamila in alkohol povzročijo začasno odpoved obrambe. Pri porodu se včasih zgodi, da nekaj energijske posteljice ostane v materi, ta pa se spremeni v nekaj podobnega entiteti. Enako pri splavu, ko po odstranitvi zarodka nekaj energije ostane v maternici. Entiteto lahko dobiš med spolnim odnosom, ker si odprt, od partnerja ali v hotelih, kjer je vezana na prostor, med transfuzijo, ginekološkim pregledom … Veliko žensk ima entitete v trebuhu, morda so jih dobile od svojih mater, kajti včasih se namreč pri porodu materin fragment izloči skupaj z rojenim otrokom in ostane na njem.

Seveda pa jih ne pobiramo povsem naključno. Nerazrešeno čustvo, ki ga nosi entiteta, mora resonirati z nami, denimo entiteta s čustvom jeze poišče nekoga, ki je tudi jezen, da žrtvi potencira predispozicije.
 

Kako se ubranimo


Največ jih je v bolnišnicah in pokopališčih, zato na pogrebe ne vodimo otrok. Zadržujejo se tudi na onesnaženih mestih, kjer so močno sevanje in strupena tla. Lahko so vezane na prostor in te »napadejo«, ko prideš tja. Obstajajo tudi kraji z zemeljskimi energijami, ki niso primerni za človeško bivališče in pritegujejo fragmente in druge entitete.

Poskus prebivanja na takšnem kraju je zanesljiv recept za nesrečo. Zaščitiš se tako, da si narediš ščit okoli sebe in na takih krajih ne zapadaš v močna čustva. Da jih imaš, pa opaziš zlasti pri hranjenju – obožujejo namreč sladkarije, zelo mastno in krvavo meso, alkohol. Ne gre za to, da si to včasih privoščiš, ampak da entiteta v tebi to hoče. Če nekaj ponavljaš vsak dan in imaš nezadržno potrebo po tem, te nenehno obvladujejo nezadržna močna čustva, je to znak za alarm.

Po naravni poti se jih težko rešimo, saj tudi če prekineš odvisnost, entiteta ostane. Potrebni sta odstranjevanje in čiščenje pri za to usposobljenem terapevtu, pri čemer moraš razdelati, zakaj je entiteta prišla, kaj hoče, kaj ima od tega, kaj ti povzroča … Ko razrešimo potlačeni čustveni naboj, se odstrani entiteto, jo pošlje v svetlobo, da se ne vrača več. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije