NAPOVED

Astrologinja Lenka: Uresničite željo

Prihaja velika moč. Uživajmo v tem dnevu.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: M-gucci, Getty Images
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: M-gucci, Getty Images

Luna nadaljuje pot skozi znamenje Kozoroga in ustvarja vzdušje, ki včasih ni najsvetlejše. Ukvarjamo se z obveznostmi, delom in skrbjo za družinske člane. Pojavljajo se tudi težave povezane s službo, na katere morda v tem trenutku niti niste pripravljeni. In zdi se, da se je ona v tem hladnem in krutem znamenju vsega naučila, zato ji to ne povzroča nobene težave. A ne glede na to, kako jeklena je v tem znamenju, jo okoli 11. ure sekstil z Neptunom in jo vsaj malo omehča. Prepusti se vsem lepim stvarem in umetnosti, da jo vsaj malo odvrnejo od težkih stvari, ki jih tu vidi. Čustva so zelo resnična in prizemljena, zato jih Neptun ne more uporabiti za neiskrena dejanja. Vseeno pa je to prebujenje za marsikaj, česar se je treba vsaj zavedati in na to pripraviti.

Med 16. in 18. uro bo v konjunkciji s Plutonom, oba bosta v znamenju Kozoroga. To prinaša moč. Treba je razčistiti marsikaj. Kaj pustiti, zavreči in kaj vzeti s seboj? Poplačati bo treba dolgove. Zato je dobro to breme odložiti, naj gre za partnerske ali poslovne odnose, ali celo spremeniti nekatere stvari v sebi. Okoli 18. in 19. ure bo Luna v sekstilu z Jupitrom, ki ji želi olajšati delo, ji pomagati, da vse doseže na najboljši možni način. Ne zanima ga, kako velika je želja, uresniči jo, če ste na to pripravljeni in mu le malo zaupate.

Danes je nedelja, dan Sonca, in tisti v znamenju Strelca pošilja največ optimizma, veselja, vedrine, ustvarjalnosti, a sije in osvetljuje vse, kar želimo videti. Da nam polepšajo dan, da nam pokažejo, kako preprosto je vse v življenju in kako malo topline, nežnosti, smeha in sončnih žarkov angelov je treba, da nam polepšajo dan. Uživajmo v tem dnevu.

Več iz te teme:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas