KOBE BRYANT

Strto srce Luke Dončića: Počivaj v miru

Naš košarkarski as objavil ganljivo fotografijo s hčerko pokojnega Bryanta, ki je umrla z očetom.
Fotografija: Luka Dončić. FOTO: Jerome Miron, Usa Today Sports
Odpri galerijo
Luka Dončić. FOTO: Jerome Miron, Usa Today Sports

Ljubitelji košarke po vsem svetu žalujejo za velikim košarkarskim imenom. Kot smo poročali, je v današnji hudi helikopterski nesreči umrl Kobe Bryant. Da je tragedija še hujša, je bila na krovu njegovega zasebnega helikopterja tudi njegova 13-letna hči Gianna Maria,  ki je sledila očetovim stopinjam, saj je bila tudi ona navdušena košarkarica. Poleg njiju so življenje izgubile še tri osebe. Skupaj naj bi se odpravili na ogled tekme.



Na tragedijo se je v šoku odzval tudi Luka Dončić, ki je na družbenem omrežju objavil fotografijo, na kateri je s pokojno Gianno Mario. Strtega srca je zapisal: »To je zelo žalostno. Počivaj v miru.«
Takole so se od njega poslovili številni zvezdniki:

Fotografija Bryantove hčerke in Dončića je nastala konec lanskega leta na tekmi med Dallasom in LA Lakersi, ko je naš zvezdnik prvič srečal košarkarsko legendo in njegovo hčerko. Zdajšnji in nekdanji zvezdnik lige NBA sta se sestala tudi po tekmi ter izmenjala nekaj besed. Dončić je pozneje novinarjem pojasnil, da ga je med tekmo ameriški zvezdnik ogovoril v slovenščini.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije