SLAVNI SMUČARSKI PAR

Mikaela Shiffrin sporočila veselo novico

Med ležanjem v bolnišnici je imel Kilde več časa za razmislek o svojem dekletu in koliko mu ta pomeni.
Fotografija: Alpine Skiing - FIS Alpine Ski World Cup - Women's Downhill - Saalbach, Austria - March 23, 2024 Mikaela Shiffrin of the U.S. celebrates on the podium after finishing third in the women's world cup overall REUTERS/Leonhard Foeger FOTO: Leonhard Foeger Reuters
Odpri galerijo
Alpine Skiing - FIS Alpine Ski World Cup - Women's Downhill - Saalbach, Austria - March 23, 2024 Mikaela Shiffrin of the U.S. celebrates on the podium after finishing third in the women's world cup overall REUTERS/Leonhard Foeger FOTO: Leonhard Foeger Reuters

Najboljša smučarka zadnjih let Mikaela Shiffrin je na družbenih omrežjih pokazala prstan in s tem svojim oboževalcem sporočila veselo novico. Prstan na roki razkriva, da sta se z norveškim smučarjem Alexandrom Aamodtom Kildejem zaročila. Kdaj bo poroka, še nista razkrila.

Za njuno zvezo je javnost izvedela leta 2021, vse od tedaj pa sta nerazdružljiva. Seveda le takrat, ko jima tekme to dopuščajo. Letos imata časa za druženje nekoliko več, saj je Kilde predčasno zaključil sezono. Na smuku v Wengnu v Švici je padel in se poškodoval, zato bo letošnjo sezono izkoristil za rehabilitacijo. Tudi Shiffrinova si je letos poškodovala koleno in tako izpustila del sezone. Zaradi tega je tudi izpadla iz tekme za veliki kristalni globus v skupnem seštevku, ki je tako pripadel Lari Gut-Behrami.

Kilde je že napovedal boj za globus v naslednjih sezonah, saj se kljub razmišljanju o koncu kariere namerava vrniti še močnejši. Pravi, da čuti, da je to realno.

Videli bomo, ali bo zaroka prenesla naslednja leta v smučarski karavani, saj, kot je povedal Kilde, poroke v naslednjih letih še ne bo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije