KOLO

Eržen obdaril Jevtovića

Nekdanji kolesarski as je bivšemu košarkarju priskočil na pomoč.
Fotografija: Z novim dvokolesnikom po Ljubljani FOTOGRAFIJI: DRAGO PERKO
Odpri galerijo
Z novim dvokolesnikom po Ljubljani FOTOGRAFIJI: DRAGO PERKO

Nekdanji košarkarski as, ikonični 50-letni Dejan Jevtović, je spet v sedlu. Ujeli smo ga v Ljubljani, po kateri metre in kilometre premaguje na novem ličnem dvokolesniku.
To so mu ukradli.
To so mu ukradli.

»Spet sem na cesti in spet sem v igri, mobilen in sam(o)svoj. Hvala od srca Milanu Erženu, Mateji Kos in celemu kolektivu Team Bahrain Victorious, ker so mi omogočili, da spet s svojo veliko ljubeznijo merido kilometre pretvarjam v neskončnost,« pravi Jevtović, ki so mu novembra lani ukradli kolo. Vest je delil z občo javnostjo. »Pred hotelom so mi ukradli sivo kolo merida. Če ga kdo vidi, naj mi sporoči. Tatu pa sporočam, naj ga pripelje nazaj in mu bo vse odpuščeno,« je zapisal Jevtović, ki je bil leta 2000 z novomeško Krko državni prvak.


Po koncu kariere je sprejel tudi nekaj slabih odločitev, za katere je plačal ceno, v zaporu je preživel osemnajst mesecev. Lani je to priznal in se izpovedal za Nedeljske novice. Pred koronavirusom je bil zaposlen v hotelu, te dni pa jo je mahnil v Srbijo, v domače kraje. Kolo je v Ljubljani na varnem.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije