Neverjetno: Cristiano Ronaldo prihaja v Ljubljano

Konec maja si boste lahko v Stožicah ogledali zanimivo tekmo.
Fotografija: Legenda nogometa prihaja v Stožice. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Legenda nogometa prihaja v Stožice. FOTO: Facebook

Nogometna zveza Slovenije (NZS) v letu 2020 praznuje stoletnico krovne nogometne organizacije na Slovenskem. Ob tej priložnosti v Slovenijo prihaja Portugalska, ki bo na letošnjem evropskem prvenstvu branila naslov prvaka iz leta 2016, so sporočili iz Nogometne zveze Slovenije. Ta bo z izbrano vrsto selektorja Matjaža Keka konec maja odigrala pripravljalno v Stožicah.

Tekma z ekipo, katere prvi zvezdnik je Cristiano Ronaldo, bo v Ljubljani. To bo sicer tudi prvi medsebojni obračun teh dveh reprezentanc. Portugalska je trenutno sedma na lestvici Mednarodne nogometne zveze, Slovenija pa je 64.

Zvezdniku lahko prihod v Ljubljano prepreči slabo zdravstveno stanje

Prihod Ronalda lahko prepreči nesrečen splet okoliščin. Kot je pojasnil predsednik nogometne zveze Radenko Mijatović, je o tem za zdaj težko govoriti. »Cela portugalska reprezentanca bo tukaj, ampak splet okoliščin je vedno lahko tak, da kdo ne bo igral. Ampak govorimo pa o kompletni portugalski vrsti. Ne moremo vedeti, v kakšnem stanju bodo posamezniki 31. maja,« je dejal za STA.

Mijatović je že večkrat napovedal, da bo NZS v okviru praznovanja stoletnice organizirala dogodek za navijače v obliki tekme z atraktivnim nasprotnikom. Ideja o tekmi s Portugalci se je pojavila že pred časom, ko je Portugalska najprej igrala prijateljsko tekmo s futsal reprezentanco pred evropskim prvenstvom v Sloveniji, kasneje pa tudi med prvenstvom, ki so ga Portugalci tudi osvojili.

Priprava za ligo narodov

Tekma s Portugalsko, ki bo 31. maja v Stožicah, bo Sloveniji služila tudi kot priprava za ligo narodov, medtem ko bo to ena zadnjih pripravljalnih tekem Portugalske pred evropskim prvenstvom.

Vstopnice za tekmo bodo najprej v prodaji v paketu s tekmo s Turčijo. Cena paketa v predprodaji za člane Biti kot eno bo 40 EUR, v redni prodaji, do tekme s Turčijo, pa bo cena paketa 45 EUR. Objave pred začetkom prodaje spremljajte na uradni spletni strani Nogometne zveze Slovenije, so še zapisali v sporočilu za javnost.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije