Horoskop, 10.2.

Fotografija:
Odpri galerijo

VODNAR Danes se preprosto ne boste mogli sprostiti, kar pa je povezano zlasti z družinskimi zadevami. Dovolite si več, morda boste prav prijetno presenečeni. Tudi najlažje službene stvari vas bodo utrudile.
RIBI V ljubezni morate sklepati kompromise, to bo edini način, da se izognete morebitnim težavam. V službi pa komaj čakate, da vse pustite za seboj. Če boste poslušali svoje srce, se boste le stežka zmotili.
OVEN Pazite, kako se boste lotili nalog, sicer se boste prehitro utrudili. Zapleti, ki jim namenjate vse več pozornosti, so nepomembni, saj z njimi le izgubljate energijo. Poklicala vas bo oseba iz preteklosti.
BIK Po navadi ste ob sobotah počasni in utrujeni, a tokrat bo povsem drugače. Vezani boste zadovoljstvo našli pri dragi osebi, ki vas bo nenehno presenečala. Samski poskrbite za lep družaben večer.
DVOJČKA Neka oseba vam bo jasno pokazala, da ne misli odnehati. Ostane vam le to, da sprejmete izziv in povabilo na zmenek. Vezane bo vleklo med ljudi, kjer boste izražali svoje mnenje in izkušnje.
RAK Namesto da pred drugimi igrate junaka, se umaknite, dokler se okoliščine ne razjasnijo. Raje se posvetite vsemu tistemu, kar vam izzove nasmeh na obraz. Čas je, da se z družino pogovorite, kako naprej.
LEV Če se boste znašli v ljubezenskem trikotniku, bo krivda v celoti vaša. Morali boste prevzeti odgovornost prav za vse, kar ste storili. Zagotovo bo to ena od vaših najbolj nesmiselnih odločitev v zadnjem času.
DEVICA Čeprav bodo ljudje od vas veliko želeli, se s tem ne obremenjujete, ampak si raje privoščite kaj sproščujočega in umirjenega. Premislite o novih ljubezenskih korakih, vendar nikar ne hitite z odločitvami.
TEHTNICA Samski se ozrite naokoli in ugledali boste vse ugodne priložnosti, ki se vam ponujajo. Vezani več pozornosti namenite partnerju, saj ga v zadnjem času preveč zanemarjate. Hvaležen vam bo.
ŠKORPIJON Prijeten konec tedna je pred vami. Nekdo izmed mlajših vam odpira nova vrata in obzorja, zato mu le prisluhnite. Čeprav znate najti izgovor, bo najbolje, da se ne izmikate ljudem, ki so vam najbližje.
STRELEC Razmišljali boste o izgubljenih iluzijah v ljubezni, trpela pa bo tudi vaša samopodoba. V ljubezni še vedno ne veste, kaj si želite. Ne boste se mogli izogniti neprijetnim pogovorom ali srečanjem, zato potrpite.
KOZOROG Ne glede na to, da je sobota, se večina dneva utegne odvijati v veliki naglici. Čeprav ste nagnjeni k temu, da ljudi začutite, boste začeli ocenjevati predvsem njihove misli in dejanja. Zvečer pojdite med ljudi.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije