MAMICE

Mamo zasmehujejo zaradi hčerkinega imena: Ubogi otrok s starši idioti

Svoji hčerki je dala nenavadno ime. Pravi, da je njena hči edinstvena.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Istockphoto
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Istockphoto

Izbrati ime za otroka je ena od težjih odločitev, ki jih morajo starši sprejeti za svojega otroka. Medtem ko imajo nekateri radi popularna imena, drugi raje izbirajo med naborom tradicionalnejših, so pa tudi tretji, ki iščejo edinstvena.

Tako je Jessica Mavis iz Avstralije svojo hčer poimenovala KVIIIlyn, izbira imena pa je naletela na številne odzive na družbenih omrežjih. »Od nekaj mi je bilo všeč ime Kaitlyn, a je zelo popularno. Ko sem izvedela, da nosim deklico, mi je mož dal idejo, da lahko namesto zloga 'ait' v ime vključiva rimsko številko osem,« je pojasnila Mavis za revijo That's Life.

Mnogi menijo, da je ime neprimerno, zato so se o tej temi na družbenih omrežjih vnele debate. Nekateri so se pošalili, da je deklici zdaj ime 'Henry the KVIIIyn', bilo pa je tudi nekaj bolj ostrih odzivov. »Ubogi otrok, ki ima starše, ki so popolni idioti« ali »Kako sebična mama«, se vrstijo zapisi.
 
Nekdo je tudi opozoril, da so Rimljani osem izgovarjali 'octo', kar pomeni, da je otroku po rimsko ime K-octo-lyn. Mama deklice se za komentarje ne zmeni in je zaključila: »Najina hčerka je edinstvena.«

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije