ODPRTA KUHINJA

Tedenski jedilnik: zares hitro pripravljena kosila

Čeprav bo skuhana zares na hitro, je jed iz sezonskih, domačih in kakovostnih sestavin boljša od tiste zapletene in z zvenečim imenom. Dober tek!
Fotografija: Omleta s šparglji je lahko odlično kosilo ob skledi solate. (Foto: Ale02/Getty Images)
Odpri galerijo
Omleta s šparglji je lahko odlično kosilo ob skledi solate. (Foto: Ale02/Getty Images)

Ponedeljek: Gosta in kremasta juha, ki je nared v manj kot pol ure, je trenutno naša najljubša različica iz te priljubljene pomladne zelenjave.

Torek: Ali lahko v loncu, v katerem je v glavnem naložen krompir, ustvarimo zanimivo in večplastno jed, ki bo potrebovala le še dobro skledo solate in bo na mizi čudovit obrok.

Sreda: Piščanec, nataknjen na lesene palčke, je zelo priročen, da ga porabimo tudi kako drugače. Ni se nam treba ukvarjati z rezanjem mesa, to pa je pogosto že marinirano.

Četrtek: Ljubitelji špargljev smo prišli na svoj račun. Omleta je ena najpreprostejših jedi, ki pa jo je kljub temu treba pripraviti z veliko ljubezni. Ostati mora sočna!

Petek: Ljubitelji čemaža smo si letos že naredili zalogo v obliki pesta. Ne pozabimo na kozarček, ki se skriva v shrambi ali hladilniku! Privoščimo si ga s testeninami.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije