ŠE NAPREJ SKROMNO

Zadela 23 milijonov

Britanca vsak petek vplačata listič z isto kombinacijo Vztrajnost se jima je obrestovala, a pravita, da ju denar ne bo spremenil.
Fotografija: David in Donna Stickley sta po mnogo letih le zadela.
Odpri galerijo
David in Donna Stickley sta po mnogo letih le zadela.

Donna in David Stickley sta postala že 5000. britanska milijonarja, ki sta celo bogastvo dobila na tamkajšnji loteriji. Donna je po prejetju čeka za dobrih 23 milijonov evrov povedala, da listič, na katerem je vedno ista kombinacija številk, z možem vplačata vsak petek, kako dolgo to že počneta, niti ne ve, a nikoli nista zadela še ničesar.
Pravita, da bosta preuredila hišo, drugih načrtov za zdaj nimata.
Pravita, da bosta preuredila hišo, drugih načrtov za zdaj nimata.

»Kdaj sem pogledala številke takoj, kdaj šele čez teden ali dva. Nikoli ni bilo več kot nekaj funtov, zato se mi niti tokrat ni mudilo preverjati številk,« je dejala Donna, ki je kar en teden hodila naokoli z dobitnim lističem v torbici. »Klicala me je žena in nenavadno globoko dihala, pa sem pomislil, da je kaj narobe. Nato je dejala, da so ji v lokalni trgovini rekli, da je nekaj zadela, a naj pokliče organizatorja, saj ji denarja oni ne morejo izplačati. Ko je pogledala na splet, se ji je zdelo, da sva dobila dva milijona, a je bila prepričana, da ne vidi prav, saj se nama kaj takega pač ne more res zgoditi. Nato sem pogledal še sam in res se je motila. Nista bila dva milijona, temveč 23,« je v smehu povedal David.

Par je prepričan, da ju nenadno bogastvo ne bo spremenilo, le hišo bosta končno lahko prenovila. Še naprej tudi nameravata hoditi v službo in še naprej bosta tudi vplačevala lističe. »V vseh teh letih sva zagotovo vplačala za več kot 23 milijonov loto lističev, zato bova še naprej igrala. Tudi v prihodnje bo moral kdo zadeti glavni dobitek in zakaj ne bi bila spet midva. Imava enake možnosti kot vsi drugi,« je pristavil David. Prodajalec v diskontu, kjer par kupuje in kjer sta tudi vplačala zadnji listič, je novinarjem povedal, da ne pričakuje, da ju bo še kdaj videl. »Sta moji redni stranki, vidim ju večkrat na teden in obvezno vsak petek, ko vplačata loto. Zelo sem vesel zanju, da jima je končno uspelo, a zdaj bosta najbrž začela hrano kupovati kje drugje, nekje, kjer imajo v ponudbi kaviar in podobno,« se je pošalil. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije