Trump: »Naša izjemna prva dama okreva resnično dobro«

Operacija je najverjetneje posledica benignega tumorja.
Fotografija: U.S. President Donald Trump announces his decision that the United States will withdraw from the Paris Climate Agreement, in the Rose Garden of the White House in Washington, U.S., June 1, 2017. REUTERS/Joshua Roberts [avtor:ROBERTS JOSHUA] FOTO: Joshua Roberts Reuters Pictures
Odpri galerijo
U.S. President Donald Trump announces his decision that the United States will withdraw from the Paris Climate Agreement, in the Rose Garden of the White House in Washington, U.S., June 1, 2017. REUTERS/Joshua Roberts [avtor:ROBERTS JOSHUA] FOTO: Joshua Roberts Reuters Pictures

WASHINGTON – Ameriški zdravstveni strokovnjaki na podlagi skopega sporočila za javnost Bele hiše o ponedeljkovi operaciji ledvice prve dame Melanie Trump domnevajo, da je šlo za postopek zaustavitve dotoka krvi benignemu tumorju, ki je dokaj pogost pri ženskah srednjih let. Komunikacijska direktorica prve dame ZDA je, kot smo poročali, sporočila, da je Melania prestala operacijo na ledvici in da bo še nekaj dni ostala v vojaški bolnišnici Walter Reed pri Washingtonu, kjer so opravili poseg. Tiskovno sporočilo Bele hiše pravi, da je prva dama ZDA prestala uspešen postopek »embolizacije zaradi benignega stanja na ledvici« in da ni bilo komplikacij.

V bolnišnici naj bi prva dama ZDA ostala do konca tedna, podpredsednik ZDA Mike Pence pa je pred svojim govorom ob 70. obletnici izraelske državnosti dejal, da je bil poseg že dlje časa v načrtu in da ni šlo za nič nujnega. Povedal je, da je bil poseg uspešen in da se prvi dami stanje izboljšuje.

{twitter}
Our great First Lady is doing really well. Will be leaving hospital in 2 or 3 days. Thank you for so much love and support!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 15 May 2018
{/twitter}

Danes je njen soprog Donald Trump tvitnil, da »naša izjemna prva dama okreva resnično dobro« in se svojim podpornikom ob tem zahvalil za ljubezen in podporo.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije