GANLJIVO

Srce parajoče: ne boste verjeli, kaj je deček prosil poštarja

Želel je, da pošta dostavi pismo očku v nebesa.
Fotografija: Uslišali so dečkovo prošnjo. FOTO: Getty Images, Istockphoto
Odpri galerijo
Uslišali so dečkovo prošnjo. FOTO: Getty Images, Istockphoto

Deček Jase (7) in njegova sestrica sta pred štirimi leti v tragični prometni nesreči izgubila očeta. Kljub temu da ga neprestano nosita v srcu, je Jase letos želel očetu poslati čestitko za rojstni dan. Na pisemsko ovojnico je zapisal: »Gospod poštar, lahko, prosim, to dostavite mojemu očetu, za njegov rojstni dan? Hvala.« 

Mama sedemletnika Teri je ostala brez besed, ko je dobila odgovor pošte. »Dragi Jase, medtem ko smo dostavljali tvojo pošiljko, smo naleteli na težave. Zdaj ti z veseljem sporočamo, da smo uspešno dostavili pismo tvojemu očetu. Bilo je težko, ker so nas na poti do raja ovirali zvezde in drugi objekti v galaksiji,« so med drugim zapisali. Dodali so še, da se zavedajo, da je to pismo zanj izredno pomembno, in da vedno poskrbijo, da tovrstne pošiljke pridejo do naslovnika.

Ganjena mati je obe pismi objavila na facebooku, saj se je na ta način želela zahvaliti poštnim uslužbencem. »Ne morete si predstavljati, koliko mu je pomenilo to, da je njegov oče dobil čestitko. Vrnili ste mi vero v ljudi,« je med drugim zapisala. Pismi sta v angleškem jeziku.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije