PRETRESLJIVO

Simon se je pripravljal na poroko, a je žal ni dočakal

Britanca, preseljenega v Avstralijo, je pokončal morski pes.
Fotografija: Simon Nellist. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Simon Nellist. FOTO: Facebook

Marsikdo je včeraj obnemel ob grozljivih podrobnostih napada belega morskega psa, katerega žrtev je bil 35-letni Simon Nellist. Tragediji sta bila priči dva ribiča, močno pretresena zaradi grozljivega prizora: morski pes je namreč moškega pregriznil na pol in se nato vrnil po ostanke.

image_alt
Morski pes človeka pregriznil na pol, nato pa se vrnil po ostanke

Na dan je ob tem prišla tudi srce parajoča zgodba žrtve. Simon, sicer Britanec, je zadnja leta živel v Avstraliji. Tam je spoznal ljubezen svojega življenja Jessie Ho, s katero se je nameraval poročiti. Poroka pa jima očitno ni bila usojena, saj je bila že enkrat prej preložena zaradi covida.

Simon je bil izkušen potapljač in tudi inštruktor potapljanja. Na dan smrti se je pripravljal na dobrodelno plavalno tekmo v oceanu, ki bi morala biti ta konec tedna. Zaradi tragedije so jo seveda odpovedali.

V morju so pozneje odkrili še nekaj posmrtnih ostankov Simonovega trupla. Na vseh plažah v Sydneyju so do nadaljnjega prižgali alarm zaradi nevarnosti morskih psov. Gre sicer za najhujši primer napada morskega psa v zadnjih 60 letih.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije