Predstavitvena informacija

Pogrešate dež? Tu je prha, ki ga ustvarja!

Kvadraten, eleganten, izrazit: takšen je čisti in linearni dizajn nove prhe hansgrohe Raindance E, ki z izjemnim razponom ustvarja vrhunec v okolju moderne kopalnice. Odlikuje jo prefinjena posebnost – proizvajanje kapljic v obliki dežja.
Fotografija: Prha hansgrohe Raindance E FOTO: hansgrohe
Odpri galerijo
Prha hansgrohe Raindance E FOTO: hansgrohe

Prijazne do okolja
Nadglavne prhe hansgrohe Raindance E so ustvarjene iz vrhunskih materialov in na voljo v dveh izvedbah. Njihova prednost je tudi tehnologija EcoSmart za varčevanje z vodo, ki ima pretok 9 litrov na minuto. S tem je poraba vode odgovornejša in prijaznejša do okolja. Kromirani pršilni disk se lahko ostrani in enostavno očisti. Tako pri Hansgrohe skrbijo za dolgoročno okoljsko ozaveščenost.

Prilagodljive nastavitve za popolno izkušnjo
Sestavni deli prhe Raindance E omogočajo več možnosti za nastavitev področja za prhanje, s tem pa uresničitev vaših predstav o nežni in osvežujoči izkušnji pod prho. Nadglavno prho ali kontrolno enoto lahko na primer postavimo v kot ter si zagotovimo več prostora in svobode gibanja, obenem pa ločimo suhe in mokre dele kopalnice. Kadar je edini vir vode prilagodljiva ročna prha, je izjemno priročen set za prhanje Unica E s ploskim, ostekljenim držalom za prho, drsnim držalom in posodico za milo. Set je na voljo v dveh višinah. Za družine z otroki ali prhanje med sedenjem je najbolj primerna 1,5 metra.

Prha hansgrohe Raindance E FOTO: Hansgrohe
Prha hansgrohe Raindance E FOTO: Hansgrohe

Edinstven dodatek vaše kopalnice
Minimalističen dizajn prh hansgrohe Raindance E uporabnikom ponuja idealno kombinacijo armature hansgrohe Metropol, setov hansgrohe ShowerSelect in hansgrohe ShowerTablet. Elegantno se vklopi v kopalnico in pripomore k njenemu unikatnemu videzu.

Načrt, premišljen do zadnje malenkosti
Showerpipe združuje občudovanja vredno nadglavno prho, držalo za ročno prho in termostatsko armaturo v impresivno kombinacijo, ki jo je možno dobiti v dveh velikostih in namestiti na različne načine. Visokokakovostno steklo prekriva dobršen del površja, zraven pa je termostat, ki meri do 600 milimetrov in deluje tudi kot polica, na kateri je dovolj prostora za šampon in druge dodatke. Tudi držalo za ročno prho Raindance Select je bilo natančno zasnovano. Popolnoma je prilagodljivo in neposredno povezano z nadglavno prho; nagnemo ga lahko pod različnimi koti.

Prha hansgrohe Raindance E FOTO: hansgrohe
Prha hansgrohe Raindance E FOTO: hansgrohe

hansgrohe: vodilni v sanitarni industriji
Podjetje Hansgrohe Group je skupaj z najboljšimi svetovnimi oblikovalskimi podjetji uvrščeno na seznam Mednarodnega oblikovalskega foruma (If). V lasti ima blagovni znamki AXOR in hansgrohe ter med več kot 2000 registriranimi podjetji zaseda 6. mesto. Hansgrohe, podjetje iz Schiltacha, specializirano za sanitarno opremo, je s 1040 točkami preseglo svetovno znane blagovne znamke, kot so Audi, BMW in Apple, ter znova utrdilo svoj vodilni položaj v sanitarni industriji.
www.hansgrohe.com/design.

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije