JASNO IN GLASNO

Najbolj srhljivo rusko sporočilo do zdaj: »Če aretirajo Putina, bodo vsa ruska sredstva odletela v ...«

Podpredsednik ruskega sveta za nacionalno varnost Dmitri Medvedjev je Zahodu jasno povedal, da si ne predstavlja aretacije ruskega predsednika.
Fotografija: Vladimir Putin. FOTO: Sputnik Via Reuters
Odpri galerijo
Vladimir Putin. FOTO: Sputnik Via Reuters

Nekdanji ruski predsednik ter premier in trenutni podpredsednik ruskega sveta za nacionalno varnost Dmitri Medvedjev je napovedal, da bo ruska vojaška industrija samo letos izdelala 1500 tankov.

Putinova aretacija kot vojna napoved Rusiji

Ob tem je opozoril, da bi aretacija ruskega predsednika Vladimirja Putina v tujini pomenila vojno napoved Rusiji.

image_alt
Putinovi pristaši šokirali: eden bi raketiral sodišče, drugi začel jedrski napad (VIDEO)

»Nekateri idioti, polovičarji, kot je nemški minister za pravosodje Marc Buschmann, pravijo: če pride, ga bomo aretirali. On je odvetnik, ali razume, kaj to pomeni? Jasno je, da se ta situacija ne bo nikoli uresničila , ampak, predstavljajmo si, da bi na primer prišlo do tega. Sedanji voditelj jedrske države je prišel na ozemlje, recimo, Nemčije in bil aretiran. Kaj to pomeni? Vojna napoved Rusiji,«, pravi Medvedjev in dodal, da bi v tem primeru vsa ruska sredstva letela v bundestag in urad zveznega kanclerja, piše Guardian.

»Vojaško-industrijski kompleks obratuje s polno paro,« je dejal Medvedjev in zatrdil, da poskuša Zahod Rusijo odrezati od pomembnih sestavnih delov, hkrati pa trdi, da ji primanjkuje artilerijskih izstrelkov, tankov in raket.

image_alt
Je Putin za obisk uporabil dvojnika? To naj bi kazal ta del telesa (FOTO)

»Toda samo letos bomo izdelali 1500 tankov,« je napovedal nekdanji ruski predsednik in premier. Dodal je, da večina tovarn v sektorju vojaške industrije v Rusiji dela v treh izmenah.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije