TALIBANSKO MAŠČEVANJE

Komika brutalno umorili, ta se jim do zadnjega trenutka smeje (VIDEO)

To je afganistanska nova realnost.
Fotografija: Na posnetku se vidi, da se je komik do zadnjega trenutka delal norca iz talibanov. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Na posnetku se vidi, da se je komik do zadnjega trenutka delal norca iz talibanov. FOTO: Youtube

Afganistanska realnost je z vrnitvijo talibanov postala kruta in nečloveška. Po zadnjih podatkih tako talibani afganistanskim državljanom ne bodo več omogočali dostopa do letališča v Kabulu, od koder bi odšli iz države. Prav tako evakuacije iz Afganistana po izteku roka 31. avgusta ne bodo več dovoljene.

Medtem pa je po spletu zakrožil posnetek likvidacije znanega afganistanskega humorista Nazara Mohammada, znanega kot Khasha Zwan, poroča Daily Mail.

Preberite še
image_alt
Sassoli kritičen do Janše o migrantih iz Afganistanu, Janša odgovarja ...


Ubili so ga prejšnji mesec, potem ko so Alahovi vojščaki zavzeli Kandahar, so sporočili iz organizacije Human rights watch. Na posnetku se vidi, da se je komik do zadnjega trenutka delal norca iz talibanov. Na posnetku njegovih zadnjih trenutkov se še tik pred smrtjo prepira z džihadisti, nato pa ga eden od talibanov začne klofutati. 

Preberite še
image_alt
Poglejte, kam je Jelinčič poslal predsednika Evropskega parlamenta


Komika so nedolgo po tem, ko je bil posnetek narejen, brutalno umorili, talibani pa so na začetku zanikali, da so vpleteni v komikovo smrt. Kasneje so le priznali, da so ga aretirali, in trdili, da naj bil bil vpleten v mučenje in ubijanje njihovih borcev. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije