VOŠČILA

Želimo vam lepo valentinovo

Spoštovane bralke in bralci, naj vam Slovenske novice, v katerih so vaša voščila, polepšajo dan. Naj vas danes nekdo stisne k sebi in poljubi.
Fotografija: FOTO: Getty
Odpri galerijo
FOTO: Getty

Objavljamo voščila, ki ste jih včeraj preko naše spletne strani, elektronske pošte ali telefonskega klica oddali bralci:



♥ Želim možu da čim prej okreva in velik poljub. Anica.

♥ Mojemu Blažu, hvala ker si to kar si, ljubim te z vsem mojim bitjem. Tvoja Anita

♥ Draga babi Duša in dedi Branko! Ljubezen je potrpežljiva, dobrotljiva je ljubezen, ni nevoščljiva, ljubezen se ne ponaša, se ne napihuje, ni brezobzirna, ne išče svojega, ne da se razdražiti, ne misli hudega. Ne veseli se krivice, veseli pa se resnice. Vse prenaša, vse veruje, vse upa, vse prestane. Radi vaju imava neizmerno, Barbara in Gaja <3

♥ Sonček moj. Si moja najlepša neizpeta ljubezen. Neskončno te ljubim. Tvoja rožica

♥ Nataša, ni sram me priznati, da čutim zelo ni strah me priznati, da želim te močno. Rad bi s tabo se smejal, rad s tabo trpel in moje življenje le zate živel. Pomeniš mi veliko, pomeniš mi vse, edino za tebe še bije srce. Kar pišem ti zdaj, to niso laži, to srčna je želja, ki po tebi hrepeni.

♥ V petek bo akcija: dvojne pike... ZATE moja lubi LMC

♥ Draga moja miška! Hvala ti za vsak podarjen trenutek ki sem ga lahko preživel s teboj. Hvala ti, da si to kar si. Neizmerno te ljubim. Živim le za tebe. Vse najlepše ob valentinovem ti želi večno tvoj medolino.

♥ Draga TamaraLjubiti nekoga je kot obljubiti in to tudi storiti. Vedeti moraš le koga in zakaj; enkrat pa tudi za vekomaj! za vedno tvoj Robi

♥ Draga Monika.S teboj preživljam najlepša leta mojega življenja.Nebesa jokajo,ker si ti Angel na zemlji,pri meni.Si mi vse,in čudovito te je imeti ob sebi.Ljubezen moja-srečno valentinovo ti želi vedno tvoj Miloš
Za mojo BLU! Ko ti bo najbolj hudo,se spomni,da je nekje nekdo,ki misli nate! Uroš

♥ Dragi Luka Schaffer! Vse najboljše za tvoj 20. rojstni dan. Zabavaj se, tvegaj in uživaj! Potrudi se po svojih najboljših močeh in ne sklepaj kompromisov! Ves svet je pred teboj, da uresničiš svoje sanje! Tvoji Sabina, Aleš in Žan

♥ Ati in mami, imejta se rada še naprej! Vajini Lara in Nika

♥ Damijan, Ljubezen je čudoviti dar, ne zapravi je nikdar, naj ti zanjo vedno bo mar, saj človeštva je vladar. <3 Lepo Valentinovo <3 ti želi prijateljica S.

♥ Vasja, 1. aprila sva se prvič poljubila, prvič sva se objela in skupaj zvezde štela. S tabo svet je lepši, s tabo mirne so noči, ko sem s tabo v družbi, srce mi ponori. Ti si moj angel ljubezni, ki dal mi je sanje in jaz sem stopila vanje. Vseeno mi je za vse stvari, vse kar važno je, da moj si ti. Hvala ti Vasja, ker ob meni si še posebej, ko imam težke dni. Vem, da z mano je težko, vendar vedi, da ljubim te močno. Hvala ti za vse lepe dni, v tvojem objemu, pozabim na vse skrbi.

♥ Boštjan, ljubim te najbolj na svetu! Tvoja lisička *

♥ Moj ljubi Hansy, ti si moje življenje! Ljubim te! Tvoja Maca.

♥ Moja draga Tanja! Za praznik zaljubljenih valentinovo nama želim, da sva srečna in zdrava še naprej in da se ljubiva brez mej kot doslej. Tvoj Žarko.

♥ Dragi Darko! Obstaja zgolj ena sreča v življenju, ljubiti in biti ljubljen, ki traja že 24 let najinega skupnega življenja. Lepo valentinovo, tvoja Kami.

♥ Veronika zlata moja, v poznih letih sva se spoznala, a odkar sva skupaj, komaj veva, kako lepo je živeti, če te ima kdo resnično rad. Poljubčka najinega ustka na ustka. Lepo valentinovo ti želi tvoj Dušan.

♥ Ob Cankarjevem letu povem, da sem zaljubljen tudi v njegova dela. Imam vse njegove tiskane izdaje in si izposodim njegovo gorko misel, ki še velja: O domovina, ti si kakor vlačuga, tistega, ki te pljuva in zaničuje, pa ljubiš. Zaljubljen sem tudi v domovino, sem ji 40 let plačeval za pokojnino, pa se mi je ta izneverila, mi del tega prihranka odškrnila, pa mi od 80 % pokojnine da le 65 % brez vesti, da se s tem le životari. 80-letni Vlado iz Mozirja.

♥ Kdor je ljubil, ni pozabil, kdor pozabil je, ni ljubil. Kdor je ljubil in pozabil, ta pač nikdar zares ljubil ni. Vlado.

♥ Koš poljubčkov našim sončkom. Vnukinjam in vnukom: Janji, Gregorju, Anji, Jerneju in pravnukoma Evi in Luku v Lavrico pri Škofljici ter v Mozirje srčno pošiljata babica, prababica Jožica in dedi, pradedi Vlado iz Mozirja.

♥ Ko imamo zaljubljeni svoj dan, bi lahko bil tudi svetovno priznan, saj je ljubezen povsod in edina, ki človeka druži, da eksistira. Hvala ti, pa kdorkoli že si. Ti si to krasno čudo vesolja ustvaril. Ali spontane naključnosti ali bogovi, bodimo jim nadvse hvaležni. Vlado Parežnik iz Mozirja.

♥ Draga Jožica, hvala, ker si ob meni! Hvala, ker si! Hvala za vse! Še vedno te imam rad. Leopold.

♥ Danes je dan, ko naš dragi Tibor Tomažič iz Benedikta praznuje svoj 8. rojstni dan. Veliko otroške radosti, zdravja in sreče mu želijo mamica Snežana, Tadej, botra Adriana, teta Nastja, babica Lidija in prababica Majda.

♥ Boštjanu za rojstni dan! Ko ptičja pesem se zbudi, mi v srcu nekaj govori, da bliža se prelepi dan, tvoj rojstni dan, in veliko sreče, zdravja ti iz srca želi mama Irena z Ivanom in babico.

♥ Moji dragi ženi Silvi Subašič iz Velenja želim veliko ljubezni, sreče in zdravja. Ostani taka, kot si, radi te imamo. Tvoj mož Sead.

♥ Polde, ti si tisti, ki rada te imam. Iskrene čestitke za valentinovo, Fadi iz Medvod.

♥ Bini, Domi poljubček z dobrimi željami Valentinov rdeči srček pošiljam vama s pozdravi. Ljuba.

♥ Vokalčki! Srčke rišem vam na lica za Valentina, da vam polepša dan. Žena, mami, babica Ljuba.

♥ Moji mami Zdenki Novak iz Svetega Vrha pri Mokronogu želim veselo valentinovo, polno smeha in veliko zdravja v prihodnje – tvoja hčerka Simona z družinico iz Mokronoga.

♥ Maca moja, ti si moj sonček! Ljubim te, Drago.

♥ Cvetka Rivo, vse najboljše za Valentina, Roman.

♥ Tom, vse najboljše za rojstni dan! Rada te imam, Lili.

♥ Mojemu ljubemu Frenku iskrene čestitke ob valentinovem prazniku. Želim ti zdravja, sreče, ljubezni, razumevanja, da bi bil še tako zvest in bi se še naprej tako dobro razumela. Naj najina ljubezen traja večno. Pošiljam ti veliko poljubčkov, tvoja Ani.

♥ Dragi moji Darja, Maša in Žiga! Želim vam lepo valentinovo. Vaš Robert.

♥ Tjaša, ti si moj sonček, sonček veselja in sreče. V vseh teh letih, ki jih doživljava, se ti še posebej iskreno zahvaljujem za najine trenutke sreče in ljubezni! Janez.

♥ Dragi vnukinji Valentini Čeh iz Ivanjcev pri Radgoni! Vse najboljše za valentinovo, da boš veselo in srečno praznovala s svojimi najdražjimi. To ti iz srca želita babi in dedi Čeh iz Cegovcev pri Radgoni.

♥ Sinu Iztoku Čehu želim veselo valentinovo in vse najboljše za njegov 50. rojstni dan, abraham. To ti iz srca želijo mama, ata, sestra Renata z družino in brat Robert z družino iz Münchna.

♥ Možu Janezu veselo valentinovo želi žena Lizika.

♥ Metka, vse najlepše ob valentinovem ti želita mož Rajko s hčerko Evo.

♥ Lili! Le s teboj živeti pomeni res živeti. J. T. L. Tomaž.

♥ Gordana, ti si sonce mojega življenja. Tvoj Robert.

♥ Draga Tjaša! Zaradi tebe postajam boljši človek. Ti si moje vse. Meggy, Aljaž in tvoj Mitja.

♥ Dragi Valentinček Zdravko, ob tvojem prazniku ti želim velik koš zdravja in ljubezni in veliko lepih trenutkov v naravi pri gobarjenju in kolesarjenju. Žena Marjana.

♥ Brane! Fanta, kot si ti, le stežka se dobi. Ob tebi vse se spremeni, vse v življenju smisel dobi. Tvoja Adrijana.

♥ Mojim štirim srčkom Branku, Željku, Beti in Sandiju sporočam, da jih imam neizmerno rada in jim pošiljam milijon valentinovih poljubčkov. Hvala za vso vašo dobroto in pozornost. Mami.

♥ Draga Adrijana! Si kot sonček na nebu, ki ogreje mi srce, moj srček pa te ljubi in le tebe si želi. Naj bo prav vsak dan z ljubeznijo posladkan, saj moja si ljubezen in rad te imam. Tvoj Brane.

♥ Janez Ž., ljubim te. M.

♥ Dragi prijateljici Urški Stražišnik! Hvala, da obstajaš, hvala za vso dobroto in skrb, tebi in tvojim domačim pošiljamo milijon valentinovih poljubčkov. N. B. Ž. B. S.

♥ Ana! Ljubiti in biti ljubljen, to je nekaj najlepšega na svetu. A si še vedno moja ljubica? Zlatko.

♥ Barbi, ni sram me priznat, da čutim zelo, ni strah me priznat, da želim te močno. Rad bi s tabo se smejal, rad s tabo trpel in moje življenje le zate živel. Pomeniš mi veliko, pomeniš mi vse, edino za tebe še bije srce. Kar piše tu zdaj, niso laži, to srčna je želja, ki po tebi hrepeni. Tvoj Toni.

♥ Za soseda Vitala! Vse najboljše za rojstni dan in za dan zaljubljenih.

♥ Galič Ivan, vse najboljše za rojstni dan in dan zaljubljenih. Čestita ti tašča.

♥ Francu Erbida vse najboljše za god in dan zaljubljenih. Sestra Ana.

♥ Dragi Andrej! Ljubezen je kot ptica, kot angel z neba, ljubezen je kot čudež, želje brez meja. Želim ti srčkasto valentinovo, tvoja Tatjana.

♥ Majda in Ertur! Naj valentinov beli golob prileti v vajin dom na Vodnikovi cesti z vejico miru, sprave in medsebojnega spoštovanja. To vama želi oče.

♥ Marinka iz Moš! Danes, ko valentinov ključ odpira pot do korenin, naj v tvojem domu vlada dobrota in ljubezen. Jože.

♥ Idi iz Medvod! Joj, kako veliko je tvoje srce, da Valentin pravi palček je. Marinka in Jože.

♥ Marici in Cvetku v Ljubljani na Resljevi cesti, kjer živita, bo Valentin tam pustil koš odklenjenih korenin. Marici vse najboljše za rojstni dan, Cvetku pa zdravja, da še dolgo bo z nami praznoval. Sestre in bratje.

♥ V Litiji naj se Valentin pri Darku in Štefki ustavi. Da jih razvedri in razbremeni vsakdanjih skrbi. Marinka.

♥ Silvo in Ema iz Ljubljane, Tržaška cesta 20. Naj Valentinov ključ odpre vse poti vajinih skupnih korenin in naj nič ne popusti. Vsi, ki vaju imajo radi.

♥ Betki in Vladu v Kraberk 56. Naj Valentin Betki obraz razvedri in šopek zdravja podari, Vladu pa veliko ljubezni in moči, da si delo porazdeli. Marinka in Jože.

♥ Ljubici in Lojzu na Butajnovi 24. Naj Valentin stoji ob strani, ker njun optimizem in smeh še na mnoga leta naprej ohrani. Marinka in Ida.

♥ Ustvarjalkam Slovenskih novic naj Valentinov ključ ljubezni prinese ljubezni in obilo veselih novic. Jože.

♥ Milan! Ti si ljubezen mojega življenja, tega nikoli ne pozabi. Ljubica.

♥ Marjetka, hvala, ker si ob meni ti. Vili.

♥ Ženi Mariji želim lepo valentinovo, da bi se še naprej imela rada. Tone.

♥ Dragi Srečko, naj se najina pravljica nadaljuje. Tvoja Polžika.

♥ Dejan R., še vedno te pogrešam. Monika.

♥ Andreja, Peter, Jan in Žan ter Lola in Filomena – lepi Valentinov dan in rada vas imam, babi Jelka.

♥ Andrej, za valentinovo se dobiva v A baru. Jelka.

♥ Za valentinovo želim vnučki Nini Kulič in njenemu Klemenu veliko sreče. Babi Boža.

♥ Draga Zlatka, rad te imam! Zlati tvoj.

♥ Moji ženi Marjani iskrene čestitke ob prazniku. Če se srečata in ljubita dve osebi, je to nekaj čudovitega. Mož Zdravko.

♥ Draga Špela, hvala, ker si, ljubim te. X2

♥ Zlatku Hajsanu za valentinovo voščijo vse sodelavke in zaljubljena dekleta podjetja Skai.

♥ Ko vse drugo zataji, vem, da name čakaš ti. Spraviš vedno me v smeh, tudi ko čisto sem na tleh. Pravkar mislim nate, moje srce od nekdaj bije le zate. Dopolnjuješ me iz trenutka v trenutek, ob tebi preveva me čudovit občutek. Ob tebi najdem življenjsko luč, saj našel si mojega srca ključ. S tvojo ljubeznijo sem prepojena, ob tvojem poljubu kot poletena. Za Jerneja, ljubim te, Barbara.

♥ Sestri Ani in njenemu možu želim veliko zdravja in sreče. Hvaležna sem vama, ker sta mi v pomoč. Joži.

♥ Mama, imam te zelo rad. Si kot sonce, ki sije name, in res si dobra oseba. Ostani takšna še naprej. Lepo valentinovo, lepo se imej in se lepo nasmej. Vse to ti želi sin Peter Kraševec - Pero.

♥ Janja, sestrica, zelo te občudujem pri tvojem delu. Si zelo pridna in marljiva oseba, bodi to, kar si, rad te imam. Lepo se imej in se lepo nasmej. Vse to ti želi tvoj brat Pero – D.

♥ Dragi Anici želim vse dobro, prijatelj.

♥ Špačevim iz Znojil 16 naj Valentin prinese zvrhan koš zdravja, posebej pa stricu Petru 87 poljubčkov – želita Slavka in Jože.

♥ Vera, ob tebi metuljčki ponorijo. Z.

♥ Ati, mami, imejmo se še naprej radi, vajini hčerki J. J.

♥ Dragi mož Damjan, mnogo ljudi v vrsti stoji. Menda tam nekdo srečo deli. Se rinejo v gnečo za tisto malo srečo. A jaz zraven ne grem, ker nekaj dobro vem. Srečo že imam, odkar te poznam. Radi te imamo, tvoja Gabrijela z Leonom in Anejo.

♥ Dragi moj Drejko, ljubezen ni le beseda, ampak dejanje ter požrtvovalnost. Tebi, dragi moj, želim, da bi bil zate v tvojem srčku vsak dan poseben dan ter tisto valentinovo, ki si ga najbolj želiš. Ljubim te. Tvoja Marjetka – Babu.

♥ BM – vedno si bil in vedno boš – BŽ.

♥ Ines, želim, da širna javnost izve, da sem ti hvaležen za najine tri otroke in brezpogojno podporo na najini skupni 18-letni življenjski poti. Ljubil sem te, ljubim te in vedno te bom ljubil. Tvoj Igor.

♥ Dragi Martin, trenutki, ko sva skupaj, so vedno posebni, življenje pa tako tiho in hitro teče mimo, da ti premalokrat povem, koliko mi pomeniš. Želim ti lepo in prisrčno valentinovo in ti sporočam, da te imam zelo rada, tvoja Irena.

♥ Irena, rad te imam. Tvoj Roman.

♥ Maci! Oh, te iskre v tvojih modrih očeh razgorele so se v kres. Kot ptica z višin sem ga opazovala, a nisem, nisem slutila, da kdaj v teh zubljih bom svoja krila upepelila. Te iskre, ki razgorele so se v kres, ožarjajo tvoj in moj nasmeh. V njih plapola najina sreča. O, dragi, naj bom vestalka, da v dolgih zimskih nočeh ne ugasnil bi ogenj v tvojih očeh. Tvoja Verica.

♥ Stanko! Obstaja zgolj ena sreča v življenju; ljubiti in biti ljubljen. Hvala, da si tako dober mož in ati. Preprosto obožujem te! Tvoja Rosanda.

♥ Tomaž, sem lutka, ki misli nate, sem cvet, ki cveti zate, sem bitje, ki veruje vate, in sem punca, ki umrla bi zate! Tvoja Marjana.

♥ Draga Andrejka, to arabesko ljubezni, ki nama zdaj sveti, je mojster naslikal pred davnimi leti. Misterij dvojine, ki nikdar ne mine, prepoln je nemira, strasti in topline. V globinah ljubezni je skrita uganka, kaj vzame, kaj da ti usoda neznanka. Tam strogi sodnik je, ki tehta obljube, tam mila je vila, ki šteje poljube. Res svetle so zvezde, kometi barviti, srce pa edino, ki more ljubiti. Rojeni pod srcem si k srcu želimo, tisoč in eno noč hrepenimo z ljubeznijo, tvoj Viki.

♥ Dobro jutro, zaljubljeni in malo manj zaljubljeni. Želim Vam toliko toliko ljubezni, da vam vsak na tem zameri.

♥ Mateja, naj bo morje, v katerem plujeva, vedno mirno in kristalno čisto, ter vsak zaliv, ki bi ga obiskala, poln ljubezni. Hvala ti za vsa ta skupna leta. Ljubim te! Denis.

♥ Dragi ženi in mamici Jančar Nevenki želimo za valentinovo vse najlepše, radi te imamo, ti si naše sonce. Milan, David in Nika.

♥ Jožici veliko srčkov želijo Floki, Damjana, Jože in Damjan.

♥ Darja, rad te imam. Tone.

♥ Tatjana, vedno boš v mojem srcu na prvem mestu. Tvoj Anton.

♥ Dragi vnuček David Pristav iz Prevoj. Želiva ti vse lepo ob prazniku, naj se ti izpolni vse, kar si želiš. To ti želita mama Zinka in ata Janez.

♥ Mojemu srčku Francu, ljubezen je tisto, za kar je vredno živeti, ljubezen je to, kar čuti moje srce, ljubezen je nasmeh in tvoj sijaj, v očeh je žametni dotik, tvoje tople dlani, valentinovo dan vseh dni, dan, ko ljubezen kot plamen žari. Rada te imam in ti pošiljam mnogo, mnogo vročih poljubčkov in srčkov. Vedno te bom ljubila, tvoja zvesta Ančica.

♥ Imela sva že vsak svojo pot, ko si mi nekega februarskega dne podaril nasmeh. Obema je spremenil življenje, meni dal smisel, da morem naprej, dragi Viktor. Presenečenje, nov izziv, čutiti TEBE. Marija.

♥ Goran! Ti nenadomestljiva sreča si, ga ni takega človeka, kot si ti! Si kot angel, poslan mi z neba, ki čuvaš me nad prepadom zla. Si moje življenje, sreča in zaklad, toplina mojega nasmeha in iskra v očeh. Si smisel mojega življenja in ljubim te do neskončnosti + 801! Tvoja Sasha.

♥ Boris, moja ljubezen do tebe raste iz dneva v dan. Učiš me ljubiti brezpogojno in vedno si tu za nas. Hvaležna sem ti za vse. Ob opazovanju tvoje očetovske vloge se mi topi srce. Ljubim te iz celega srca. Tvoja Marija.

♥ Dragi Primož, za valentinovo ti pošiljam celo tono poljubčkov in sladkih objemov. Zahvaljujem se bogu, da nama je namenil toliko ljubezni. Za zmeraj tvoja Irmi.

♥ Pika moja, ljubiiim teeee, hvala za prečudovite občutke, objemaaam, poljubljam... tvoj Piki.

♥ Moji Valentinki Ani Mariji Jamnik želim za valentinovo ogromno zdravja in medsebojne ljubezni, tvoj Valentin David Šlogar.

♥ Ljubezen moja, ljubim te neskončno za vedno. Tvoja T.

♥ Dragi moj možek Jožek, rada te imam do Lune in nazaj, tvoja Simona.

♥ Dragi Marko, v lepi vasici so se srečale najine oči, iz katerih je zasijala ljubezen, ki še danes živi, tvoja žena Helena.

♥ Moj Franci. Ni sram me priznati, da čutim zelo, ni strah me priznati, da želim te močno. Rad bi s tabo se smejal, rad s tabo trpel in moje življenje le zate živel. Pomeniš mi veliko, pomeniš mi vse, edino za tebe še bije srce. Kar pišem ti zdaj, to niso laži, to srčna je želja, ki po tebi hrepeni. Mwa, tvoj Jure.

♥ Dragi Robi, letos praznujeva 25. obletnico najine poroke. Za valentinovo ti želim povedati, da te še vedno ljubim, da rada preživljam čas s teboj in da te imam rada, ko si dobre volje in tudi kadar si moja zmrda. Všeč mi je, da skupaj športava, se smejeva, hodiva v kino, na koncerte, hribe, morje, pleševa po kuhinji. In da greš z menoj tudi v maškare, ker si to želim jaz. Da sem ti všeč, tudi kadar imam malo odklopljene ideje, in mi izpolniš vse želje. Želim ti noro valentinovo, da bova v četrtek v Stožicah uživala v Plavem orkestru, za vikend pa v 50 odtenkih svobode. Rada te imam in vesela sem, da se bova postarala skupaj. Tvoja Vanja.

♥ Dragi Jure! Še zmeraj pa že 13 let se vsak dan, ko te pogledam, znova zaljubim vate! Kljub težkim trenutkom mi zmeraj stojiš ob strani! Hvala za vse, ljubim te, tvoja žena Urška.

♥ Dragi Fori, hvala ti za vso tvojo ljubezen, tvoja Sponka.

♥ Draga mamica in žena Irena Ž. Želimo ti vse lepo in radi te imamo. Tvoja Julija, Aljaž. In moja malenkost.

♥ Dragi moj Miran, tudi letos ti podarjam to drobno pozornost ljubezni, si iskra v mojih očeh, toplina mojega nasmeha, moje najlepše misli, utrip mojega srca in ljubezen mojega življenja, lepo valentinovo. RTM, Andreja.

♥ Draga moja Lenčka! Rad te imam in ljubezen bo trajala še naprej. Želim ti veliko uspeha pri igranju družabnih iger in veliko ljubezni v novi vlogi babice, tvoj Božidar!

♥ Draga žena in mamica Moni! Vse se začne in konča z ljubeznijo! Občutek, da nisi sam, da imaš podporo in odobravanje, je vreden več kot bogastvo, ki se meri z dobrinami. Ne le na današnji dan, pač pa vsak dan. Naj ljubezen ne umre! Tvoji Boštjan, Nick in Patrick.

♥ Matjaž V. Ljubim te! Za vedno tvoja 5ra.

♥ I love you so much, John Paul. You are my everything!!!!!!!

♥ Samika, vrni se. M&K.

♥ Draga Mojca! Mnogo ljudi v vrsti stoji, menda tam nekdo srečo deli. Se rinejo v gnečo za tisto malo srečo. A jaz zraven ne grem, ker dobro vem, da srečo že imam, odkar Mojca tebe poznam. Se dobiva danes na Maistrovi. Ljubim te, tvoj Kekec.

♥ Dragi Pavlek, odkar si vstopil v moje življenje, mi pomeniš največ na svetu, tvoja Sabina.

♥ Dragi Petar. Rada te imam, pa če je Valentin ali navaden dan, ker čez vse leto čudovit si ti. Tudi taki prazniki samo polepšajo mi s tabo lepe dni. Ljubim te zelo, naj tale praznik še utrdi ljubezen najino. Lepo valentinovo ti želim, ljubezen moja. Rada te imam!

♥Suzana, vrtnico rdečo, veliko srečo, lepih trenutkov, enkratnih občutkov, nikoli bolezen, trajno ljubezen in en lep spomin na ta Valentin želi Ignac.

♥ Aljoša, dragi moj bodoči možek, hvala, ker me delaš najsrečnejšo na svetu! I love you, happy valentine's day! Tvoja Vanja.

♥ Matej Lukanec, med nama ni le beseda, med nama ni le dotik. Je nekaj, za kar ne najdem besed. Med nama ni le pogled, med nama ni le poljub. Je nekaj čudovitega, je nekaj neverjetnega. Med nama ni le resnica, med nama ni le iskrenost. Je nekaj, kar je zapisano v zvezdah, je nekaj redkega. Med nama ni le ljubezen, je nekaj, kar težko najdeš, nekaj čudovitega, nekaj neverjetnega. Tvoja Lea.

♥ Draga Nina Kolar iz Boračeve! Želimo ti vse najboljše za tvoj praznik – god in 15. rojstni dan, ki si ga praznovala 2. 2. Mama Mojca, ati Robert, bratec Jan in babica Anica.

♥ Angelom dobrote se zahvaljujem za pomoč in prijateljstvo ter imejte se radi. Vaš valentinček SREČKO – Pivka.

♥ Članom društva ŠEMPETER 1300 ter vsem dekletom in ženskam v občini Pivka želim prijateljstvo, sreče in ljubezni, nekdanji poštar Srečko iz Pivke.

♥ Draga žena, mamica in babi Danica, še posebej na valentinovo naj ti povemo, da te imamo neizmerno radi, pošiljamo ti kup poljubčkov in ti sporočamo, da te imamo radi tudi vse druge dni v letu. Mož Marjan, otroka Brigita in Mitja ter vnuki Evelin, Filip, Matias, Nika in Sara.

♥ Silvo, Valentinček moj! Si iskrica v mojih očeh, toplina mojega nasmeha, utrip mojega srca ter ljubezen mojega življenja! Ljubim te in te vedno tudi bom, tvoja Tadeja!

♥ Sporočilce za Giancarla Modottija: grazie amore mio, grazie per che sei... sei mio tutto. Ti VOGLIO TANTO BENE!!! Katja.

♥ Lepo je, ker sem jaz jaz. Lepo je, da si ti ti. Toda najlepše je, kar sva midva. Midva. Dragi moj Samo, ljubim te, tvoja Emanuela.

♥ Dragi najin Janček! Midva sva čist tvoja tvoja! R. in mali Peki.

♥ Pupa moja. Pomeniš mi več, kot si lahko predstavljaš in misliš. Rada te imam, ljubim te pogrešam te. Rada bi ti vse to povedala, vendar ti ne morem, ker te ni ob meni. Tvoja žaba.

♥ Dragi sin Žak Tekstor. Kljub temu da so najini skupni trenutki redki, vendar kljub vsemu so ti neprecenljivi, vedi, da te imam in te bom vedno imel neizmerno rad! Rad te ima tvoj oči.

♥ Zaljubljeno valentinovo želim mojemu fantu in punci. Matic in Miša, upam, da za vedno ostanemo najboljši trojček. Love you, vajina Saša.

♥ Dejan! Nisi samo moj prijatelj, ampak moja ljubezen. Nisi samo moja ljubezen, ampak moje srce. Nisi samo moje srce, ampak moje življenje. A tudi ne le življenje, meni si vse. Ljubim te, Matejka.

♥ Lea Koren, remember, your Valentine's card shows you care enough to send the very best, even though you're too lazy to put it in your own words.

♥ Dragi Dario! Nobena vrv ali žica ne more potegniti s tako silo ali tako tesno povezati, kot to lahko naredi ljubezen z eno samo nitjo. Ljubim te danes, jutri, za vedno!

♥ Ko zvon želja v Vrheh zažvenketa, se čuje daleč tja. Dekleta, ve iz Šujice, zakaj zvončkljate, se sprašuje nekdo, ki rad vas ima in mu zvonenje kar dobro de. Mkd – Šujica Valentin.

♥ Moja Lubi, naj sveti Valentin ti prinese tisto, kar ti srce najbolj želi, če ne gre, pa vsaj lepo darilce. Tvoj Lubek.

♥ Vesna, ljubica moja zlata, ljubim te, neizmerno te imam rad, si moj sonček, sreča in ljubezen mojega življenja. Hočem, da tako ostane do konca, za vedno tvoj Jani.

♥ Vse lepo in obilo ljubezni Jožici Kancler in hčeri Saši Kancler iz Njiverc želi mož in ati Piki.

♥ Mamici Bojani želim za valentinovo vse lepo, sin Gal.

♥ Za valentinovo atiju in partnerju Jožetu želimo, da bo še naprej dober in še boljši za družino. Sandra, Maks, Mojca.

♥ Alešu Mrevljetu od Matejke Zidarič: Če kaj storim, storim zate. Če na koga mislim, mislim nate. Če si kaj želim, si želim tebe. Zato bodi vedno zraven mene, ker na svetu ljubim samo tebe. In veselega Valentinčka!

♥ Zdenko Golob želi partnerki Mojci Selič vse dobro. Da bi bila zdrava, uspešna in zadovoljna v krogu svoje družine. Enake želje so namenjene tudi hčeri Kaji. Da bi uspešno zaključila osnovno šolo in bila uspešna v srednji šoli in v nadaljnjem življenju. Da bi se še naprej tako dobro razumeli in bili v podporo in pomoč drug drugemu. To so iskrene in srčne želje partnerja in očeta Zdenka.

♥ Dragi moj Dario, s teboj sem srečna, zadovoljna, ljubljena. Hvala ti. Tvoja Helena.

♥ Ljubi mož Drago, za naju je valentinovo celo leto, čeravno se kakšno urco sporečeva, hitro pozabiva na jezo in se še bolj ljubiva kot prvi dan, ko sva se srečala, saj je življenje kratko, ljubezen pa sladka in večna. Žena Danica iz Markovcev.
Najina vnukica Gloria, želiva ti, da bi ti bilo celo leto valentinovo, da bi ljubila in bila ljubljena. Dedi Drago in babica Danica iz Markovcev.

♥ Prijateljema Mihi in Katji ter njunemu sinu Oskarju želim lepo in zaljubljeno valentinovo. To jim želi prijateljica Danica iz Markovcev.

♥ Ko na jasnem nebu drobne dežne kapljice se zaiskre, tam v daljavi mavrica prelestno živopisani svoj lok razpre, žarki sonca nežno nosijo jo prek neba, zbor serafov rajskih na nje strune tankočutno hvalnico ljubezni zaigra tebi, dragi Roman, za radosti, upanje, tolažbo in zahvalo, za obilje, milosti, ki mi nebo jih na priprošnjo tvojo je poslalo, za petnajst prečudovitih let trenutkov skupnih, darovanja in prijateljstva, zdaj zapojem ti zahvalo jaz, tvoja Brigita, slavoloka tvoja mavrica.

♥ Želim svojemu partnerju Zdenku zdravja in sreče za valentinovo in da bi se fajn razumeli. Partnerica Mojca.

♥ Hčerka Kaja Golob želi veliko sreče, zdravja in veselja svoji mami Mojci in atiju Zdenkotu iz Raven ter da bi se še naprej tako razumeli.

♥ Dragi Albert, na nebu zvezdic je milijon in noč je osvetljena, milijon je ptic, a ljubezen je le ena. Tvoja Silva.

♥ Groznikovi družini iz Šmartna, Cilki, Tonetu in Nini in Marku, pošiljata soseda čez ograjo tisoč poljubčkov za valentinovo in veliko klobas.

♥ Siniši, Sonji, Sari, Sanji, Suzani, Sergeju in Sandri v Črno vas 99 Valentin pošilja tisoč zdravih pozdravčkov. Slavka in Jože.

♥ Jožetu Gradišku, možu, lovcu, šoferju in gasilcu za valentinovo en velik koš vročih poljubčkov in ravne cevi. Žena Slavka.

♥ Tanji in Daretu Podržaju za valentinovo veliko zdravja, v hlevu pa veliko pujskov in teličkov. Slavka in Jože.

♥ Prelepa je pomlad, jesen pa tudi in mrzle zime, zato prijateljstvo med nami naj ne mine. To želi dedi, oče, tast in mož Zdravko vnukom Petru, Gašperju, Žigi in Ajdi, otrokom Andreji, Tinetu, Sabini, Simonu, Sari in Roku ter ženi Kseniji.

♥ Ti si iskra v mojih očeh, toplina mojega nasmeha, moje najlepše misli, utrip mojega srca in ljubezen. Ljubim te, Sasha. Tvoj Goran.

♥ Draga Edita, neskončno te ljubim in večno bom tvoj. Zemir.

♥ Boštjanu za njegov rojstni dan in valentinovo: zdravje in sreča sta bisera dva, naj ti v življenju sledita oba. Mama.

♥ Mojima lubijema srečno valentinovo! Vajina predana Lučka.

♥ Naty, nor sem nate …

♥ Stani, ni sram me priznati, da čutim zelo, ni strah me priznati, da želim te močno. Rada bi s tabo se smejala, rada s tabo trpela in moje življenje le zate živela. Pomeniš mi veliko, pomeniš mi vse, edino za tebe še bije moje srce. Kar bereš ti to zdaj, to niso laži, to srčna je želja, ki po tebi hrepeni. Žena Marjetka.

♥ Draga babi Valentina, vse najboljše za tvoj god, da me boš še naprej rada imela. Tvoj vnuček Mihec. Iste želje in veliko lepih dni z menoj ti želi še babi Mimi.

♥ Martini in Boštjanu iskrene čestitke. Veliko zdravja, sreče in ljubezni. Enako veljajo Boštjanu čestitke za rojstni dan. Mama Irena.

♥ Draga Valerija, hvala ti za vse, za ljubezen, srečo in otroke. Ti si moja luč na koncu mračnega tunela. Ljubim te, tvoj Dušan.

♥ Moji dragi spremljevalki Marti Dominc pošiljam za vso njeno dobroto, skrb, pomoč in ljubezen milijon Valentinovih poljubčkov. Sandi.

♥ Moji zlati polžiki za valentinovo pošiljam enega velikega lubčka. Marjan.

♥ Zlatek moj, rada te imam. Ana.

♥ Dragi Darko, želim ti dan, poln ljubezni. Tvoji sončki.

♥ Lili Senica za valentinovo želim mnogo zdravja, sreče in prijateljstva. Prijatelj Samo iz Koroške.

♥ Mateji Urnaut iz Radelj ob Dravi želimo mnogo zdravja, sreče in veselja sodelavci Samo, Helena, Lilijana in Strmec Janez.

♥ Mariji Čegovnik iz Kotelj za valentinovo želimo zdravja, sreče in veselja. Samo, Almira in drugi.

♥ Jože Kralj iz Ilovec, rada te imam, naj bo Valentin ali ne, saj celo leto midva sva super par. Takšni prazniki nama le polepšajo dni, saj valentin se nama zadovoljno smeji. To ti želi tvoja žena Nada.

♥ Mojima Tončku in Damjanci lepo valentinovo. Njihova Milenka.

♥ Dragi moj Branko, ljubim te tako globoko kakor konjiček dvigne rep visoko. Tvoja Pavlina.

♥ Viola, rad te imam. Matej.

♥ Oddelku H1 na OI vsaka čast in hvala. Več tednov sem bila oskrbovanka ter neverjetno srečna ob taki oskrbi in sproščenem osebju. Vsem želim lepo valentinovo, ki naj traja in traja. Pacientka Margareta J.

♥ Ljubljenim mojim hvala za vso skrb in ljubezen, ki mi jo vračate zdaj, ko jo najbolj potrebujem. Predvsem pa vnukoma Jonu in Brinu ter pravnučki Zoji, ker mi zares bogatite počutje. Rada vas ima mama Margareta J.

♥ Draga moja mucka, že trideset let sva skupaj. Si čudovita in neverjetna in ne morem si predstavljati življenja brez tebe. Ljubim te. Tvoj Silvo.

♥ Mamici Alenki. S tabo svet je lepši, s tabo mirne so noči. Ko smo s tabo v družbi, srce nam zažari. Maša in oči.

♥ Miško, hvala ti za Valentina celo leto. Za vedno tvoja, Mariška.

♥ Dragi moj Marko, hvala ti za vsa lepa in srečna leta s teboj. Tvoja Maja.

♥ Dragi Mariji in njeni družini želim srečno valentinovo. Teta iz Toronta.

♥ Za Teuto Zogaj. Srečen sem, zadovoljen sem, ljubljen sem. Zakaj? Zato, ker sem s teboj. Zoran.

♥ Predraga žena in mama Snežana, mnogo iskrenih poljubčkov za valentinovo ti iz srca pošiljamo mož Alberto, hči Laura in sin Leon.

♥ Za Pučko Milkota. Žena ti sporoča, da te ima rada.

♥ Moja ljuba A! Najinemu svetu od nekdaj vladajo superlativi, kar ob vsej ljubezni in predanosti ne čudi. Vedno ko sem mislil, da sva dosegla vrh, sva stopila še stopnico višje. Pa vendar, kljub vsemu vzpenjanju in obmetavanju z ljubeznijo si tokrat prekosila samo sebe. Podarila si mi po moje sploh najlepše darilo, ki ga ženska lahko podari moškemu. Če si se kdaj bala, da bi lahko zaradi tega tebe ljubil manj, se lahko hitro potolažiš. Zdaj skupaj nekoga ljubiva do neba in nazaj, jaz pa tebe zaradi vsega skupaj ljubim bolj kot kdajkoli prej. Vedno si bila moja zvezda, le da ima zdaj to ob Luni čisto nov in zelo poseben pomen. Nikoli se ne bom nehal truditi, da te osrečim, kot si ti osrečila mene. ¾

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije