LOV NA KEŠ

Zorka in Ratko sta ulovila tisočak

Glavna nagrada tretjega kroga igre Lov na keš gre v Izolo. Upokojenca Zorka in Ratko bosta tisočak porabila za položnice in hrano.
Fotografija: Nagrada je prispela na pravi naslov.
Odpri galerijo
Nagrada je prispela na pravi naslov.

IZOLA – Tretji krog priljubljene nagradne igre Lov na keš, v kateri ste naše bralke in bralci zbirali koščke sestavljanke, je pri koncu. Prejšnjo soboto smo objavili še zadnji, joker kupon, danes pa z velikim veseljem objavljamo tudi imena nagrajencev, ki so bili pri lovu na nagrade najbolj uspešni.
»Saj me bo kap zadela,« se je ulovljenega tisočaka evrov veselila upokojenka iz Izole Zorka Vabič, ko smo jo poklicali in jo nadvse razveselili z novico, da je imel njen mož Ratko Smolič največ sreče pri žrebanju lovcev na keš. Ker gospod Ratko slabše sliši, se je na telefon oglasila kar ona, pa saj je tudi ona pridno zbirala nagradne kupone in jih poslala na naslov našega uredništva. »A napisala sem na njegovo ime, ker ima on po navadi več sreče,« je še razložila. Seveda jima bo priigrani tisočak zelo prav prišel ob njunih nizkih pokojninah. Zato Zorka niti ni predolgo pomišljala, kako bosta porabila tisočaka. »Za položnice in za hrano bo, pa za Slovenske novice bi kupila najboljšo bombonjero, kar jih je,« je še povedala.
Kdo pa so dobitniki preostalih nagrad? Praktična darila bodo prejeli: Miroslav Kasapović iz Dravelj v Ljubljani, Ljudmila Titan s Tišine, Olga Posavec iz Naklega, Ciril Gnus z Buč, Špela Ilenič iz Semiča, Franc Faganel iz Ljubljane, Dragica Bremec iz Kamnika, Ksenija Kovačec Marin iz Grosupelj, Jožefa Barl iz Slovenj Gradca in Janko Javornik s Pohorja.

Vsem nagrajencem se zahvaljujemo za sodelovanje in jim čestitamo! 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije