ŽALOSTNA VEST

Slovenka, poznana po zanikanju pandemije, žaluje: Svojci odklanjamo sveče in cvetje

Pred parlamentarnimi volitvami 2022 je postala predsednica nove stranke Za ljudstvo Slovenije, ki pa na volitvah ni prestopila parlamentarnega praga.
Fotografija:
Odpri galerijo

Politična aktivistka, nasprotnica epidemioloških ukrepov v času korone in nekdanja sopredsednica Šiškove stranke Gibanje Zedinjena Slovenija Anica Bidar je sicer znana po tem, da je pred parlamentarnimi volitvami leta 2022 postala predsednica nove stranke Za ljudstvo Slovenije, ki pa na volitvah ni prestopila parlamentarnega praga, pa tudi po glasnem nasprotovanju ukrepom proti covidu-19 in zanikanju pandemije.

Čeprav je v zadnjem času nismo zasledili v javnem življenju, je mnoge njena žalostna objava na družbenem omrežju facebook presenetila, Bidarjeva je namreč sporočila vest o izgubi moža Mihe Bidarja.

»Od predragega nam Mihe Bidarja, moža, očeta, dedka, sina, brata, strica, prijatelja in velikega domoljuba, borca za svobodo, se bomo vsi, ki ga imamo radi, poslovili v petek na Plištanju. Svojci odklanjamo sveče in cvetje. Poslednje slovo bo v ožjem družinskem krogu.«

Pod objavo so se usula sožalja prijateljev in sledilcev ... 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije