MODNA REVIJA

Ženska salamijada z okusom po modi

Slavile so Jožica Habinc, Petra Jazbar in Tonika Daničič.
Fotografija: Petra Jazbar (2. mesto), Jožica Habinc (1. mesto) in Tonika Daničič (3. mesto) FOTO: Mediaspeed.net
Odpri galerijo
Petra Jazbar (2. mesto), Jožica Habinc (1. mesto) in Tonika Daničič (3. mesto) FOTO: Mediaspeed.net

SEVNICA – Letos je že tretjič, odkar so tradicionalnemu programu sevniške salamijade dodali poseben ženski del. Pod imenom 3. ženska salamijada v skupni organizaciji Kopitarne Sevnica, KŠTM Sevnica in lokalne skupnosti priredijo modno revijo Kopitarne Sevnica in podelijo nagrade najboljšim izdelovalkam (ženskam) salam.

Letos so ženske že tretjič pokazale, da znajo delati salame.
Letos so ženske že tretjič pokazale, da znajo delati salame.

V veličastnem ambientu gradu Sevnica se je po modni pisti sprehodila tudi Sabina Remar. Sabina je modni svet v zadnjem času malo zanemarila in se posvetila filmskim izzivom, na festival v Cannesu je prijavila slovenski film brez dialoga v črno-beli tehniki, sama pa se je do vratu zakopala v delo, saj pri projektu igra vlogo izvršne producentke, stilistke in igralke. Kljub temu je pokazala, da ji hoja po modni brvi še zmeraj leži in da ima modni svet v mezincu. Na njeno energijo zagotovo vpliva tudi zadovoljstvo v ljubezni, saj je še vedno srečno zaljubljena v 17 let starejšega partnerja Tomaža Kralja.

Maja in Stane Droljc veliko časa posvečata družini.
Maja in Stane Droljc veliko časa posvečata družini.

Zavidanja vredno zvezo in družino ima tudi modna oblikovalka Maja Štamol Droljc. Tako Stane kakor Maja najbolj cenita družino, zato kar čim več svojega časa posvečata hčerkama Žani in Dilsi. Velikokrat se skupaj udeležijo tudi modnih revij.
K druženju in modi spada glasba. Zbranim gostom je večer glasbeno popestril Boštjan Čukur. Slovenski raper, rojen v Slovenj Gradcu, je odraščal v Velenju, zdaj pa z ženo živi v Mariboru. Tudi on in njegova Nika sta nerazdružljiva. Čeprav sta že nekaj časa poročena, nista tipična zakonca in z veseljem preživljata čas skupaj. Iz tega razloga se je Nika pridružila Boštjanu tudi v Sevnici. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije