NAREJENO Z LJUBEZNIJO
Zbrali so kar 22 zlatih medalj
Na 18. podelitvi zlatih priznanj najboljšim pekovskim izdelkom, ki jih vsako leto podeljuje Sekcija za pekarstvo v okviru Gospodarske zbornice Slovenije, je Pekarna Grosuplje prejela 22 zlatih odličij.
Odpri galerijo
Kot so povedali v Pekarni Grosuplje, je skrb za kakovost ena temeljnih vrednot in smernica na vseh področjih njihovega delovanja. Kruh in pecivo pripravljajo iz prvovrstnih sestavin, več kot polovica izdelkov je brez dodanih aditivov. To dosežejo s tradicionalnimi načini priprave testa ter z uporabo sodobne tehnološke opreme.
Za izboljšanje kakovosti krušnih izdelkov že vrsto let v testo dodajajo naravno kislo testo, zadnji dve leti pa še kvasni nastavek. Še višjo kakovost dosegajo z uporabo najsodobnejše opreme za pripravo kvasnega nastavka oziroma predtesta v proizvodnjo. Izdelke s kvasnim nastavkom odlikujejo bogatejša aroma, daljša svežina in večja polnost okusa. Zato so v letošnjem letu na trg lansirali nove izdelke s kvasnim nastavkom, nekatere pa izboljšali.
Bogata tradicija pekarne sega v leto 1951, vse od takrat pa v Grosuplju pečejo odličen kruh, ki je poleg pravih sestavin rezultat zavzetosti zaposlenih in njihove ljubezni do kruha.
Za izboljšanje kakovosti krušnih izdelkov že vrsto let v testo dodajajo naravno kislo testo, zadnji dve leti pa še kvasni nastavek. Še višjo kakovost dosegajo z uporabo najsodobnejše opreme za pripravo kvasnega nastavka oziroma predtesta v proizvodnjo. Izdelke s kvasnim nastavkom odlikujejo bogatejša aroma, daljša svežina in večja polnost okusa. Zato so v letošnjem letu na trg lansirali nove izdelke s kvasnim nastavkom, nekatere pa izboljšali.
Narejen z ljubeznijo, znanjem in izkušnjami
Dobro delo in kakovost se obrestujeta, zato je Pekarna Grosuplje na nedavnem 18. strokovnem ocenjevanju kruha, pekovskega in finega pekovskega peciva, testenin, keksov in slaščic v organizaciji Sekcije za pekarstvo pri GZS prejela kar 22 zlatih odličij za kruh, ki ga kupci lahko najdejo na policah Mercatorja. Pripravljeni so iz različne moke in po različnih receptih, pritegnejo pa tudi imena, kot so krjavelj, krajcar, malnar, matevž, sosed, skorjavc, korošec, babičin, domači kruh...Bogata tradicija pekarne sega v leto 1951, vse od takrat pa v Grosuplju pečejo odličen kruh, ki je poleg pravih sestavin rezultat zavzetosti zaposlenih in njihove ljubezni do kruha.
Predstavitvene informacije
Komentarji:
13:20
Slovenski državljani so se ponoči tepli v Sežani, eden nad 41-letnega Pivčana s kijem za baseball
12:56
Tri nočitve za 100 evrov, za novo leto vsi nori na to destinacijo. Objavljamo cene hrane in pijače
12:21
Astrologinja Lenka: Daje človeku vero, da je na pravi poti in lahko v vsem uresniči svojo idejo