DELO ALI POČITEK?

Veste, kaj vas čaka 2. januarja?

Če boste letni dopust pametno izkoristili, ste lahko doma v kosu kar 11 dni. 
Fotografija: Decembra 2016 so poslanci odločili, da bo 2. januar spet dela prost dan. Letos padeta 1. in 2. januar na ponedeljek in torek. 
Odpri galerijo
Decembra 2016 so poslanci odločili, da bo 2. januar spet dela prost dan. Letos padeta 1. in 2. januar na ponedeljek in torek. 

LJUBLJANA – V teh dneh smo zakorakali v december, ki velja za najbolj praznični mesec v letu. Letos je december zaradi dela prostih dni in praznikov še posebej prijazen, saj je v tem mesecu le 19 delovnih dni. Dela prosta dneva, 25. in 26. december, padeta na ponedeljek in torek.
Na svoj račun pa bodo prišli tudi tisti, ki načrtujejo, da bodo slovo od leta 2017 praznovali v velikem slogu, saj bodo lahko 2. januar namenili regeneraciji in zdravljenju mačka. Kot so decembra 2016 odločili poslanci državnega zbora, je namreč tudi letos 2. januar dela prost dan. Večina se bo tako na delo vrnila šele 3. januarja.

Uredništvo priporoča

Če se boste v tem mesecu dobro organizirali, ste lahko v kosu doma kar 11 dni, od 23. decembra do vključno 2. januarja 2018, porabite pa le tri dni letnega dopusta.
Če potrebujete daljši oddih od dela, pa lahko dopust izkoristite še v sredo, četrtek in petek (3.,4. in 5. januarja), sobota in nedelja (6., 7. januar) pa sta dela prosta dneva. V tem primeru bi uporabili le šest dni dopusta, doma (ali na lepšem) pa bi tako bili skupno kar 16 dni. Dobra ideja, kajne?
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije