ZARADI PROTESTOV

Ste vi na fotografiji? Išče vas policija

Moškega na fotografiji so 5. novembra okoli 18. ure na Cankarjevi ulici v Ljubljani posnele varnostne kamere.
Fotografija: Če ste vi na fotografiji, se javite policiji. FOTO: PU Ljubljana
Odpri galerijo
Če ste vi na fotografiji, se javite policiji. FOTO: PU Ljubljana

Policija preiskuje okoliščine dogodkov, ki so se odvijali 5. novembra 2020 na Trgu republike v Ljubljani in njeni bližnji okolici. »Za pomoč pri ugotavljanju dejanskega stanja in drugih okoliščin dogodkov, naprošamo moškega na fotografiji, da svoje podatke posreduje policiji, s klicem na telefonsko številko 041 367 463, oziroma po elektronski pošti na naslov protesti.pulj@policija.si,« v sporočilu javnosti pišejo iz PU Ljubljana.

Moškega na fotografiji so 5. novembra okoli 18. ure na Cankarjevi ulici v Ljubljani posnele varnostne kamere in bi lahko policiji nudil koristne podatke, ki so pomembni pri preiskavi kaznivih dejanj in odkrivanju storilcev, navajajo policisti.

V Ljubljani so 5. novembra potekali protesti, ki so sprevrgli v nasilje. Več o tem v članku V Ljubljani nasilni spopadi, v policiste metali granitne kocke (FOTO in VIDEO), o napadu na policista pa smo pisali v članku Izgredi v Ljubljani, sindikat objavil fotografijo domnevnega napadalca (VIDEO + FOTO). Policija je na kraju uporabila tudi vodni top.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije