PO DOMNEVNEM INCIDENTU

Oglasila se je delavka iz Ikee: To preprosto ni res

Kot pravi, gospa psa ni imela v naročju, prav tako naj ne bi želela sodelovati z varnostnikom.
Fotografija: Ljubljanska Ikea je februarja odprla svoja vrata. FOTO: Jure Eržen, Delo
Odpri galerijo
Ljubljanska Ikea je februarja odprla svoja vrata. FOTO: Jure Eržen, Delo

V petek smo poročali, da je na twitterju Mariborčanka zapisala, da so ji v ljubljanski Ikei preprečili vstop z njenim psom, čeprav ga je nosila v naročju. »Mi iz Maribora, ki smo v avstrijski Ikei dobrodošli s psi, to težko razumemo,« je svoje ogorčenje delila s spletnimi prijatelji. Dodala je, da so ji prodajalci pokazali tudi nalepko na vratih s prečrtanim psom.

image_alt
Bralka Ana: Prijavila sem se na cepljenje, a me skrbi, da bom tarča napada


Po objavi članka smo v uredništvo prejeli sporočilo zaposlene v Ikei, ki trditve Štajerke postavlja na laž. »Sem delavka v Ikei in to preprosto ni res. Gospa psa ni imela v naročju,  prav tako ni želela sodelovati z varnostnikom, ki ji je predlagal, da ga nosi v rokah ali pa pusti njemu v varstvu pred vhodom,« se jezi delavka.

V Ikei so nam ta teden sicer potrdili, da v njihovi ljubljanski trgovini domačim ljubljenčkom ne omogočajo vstopa, čeprav vedo, da imajo njihove stranke rade živali. Kot pravijo, imajo v svoji ponudbi tudi izdelke za pse in mačke, a da je njihova prva prioriteta zagotoviti, da se vse stranke med nakupovanjem počutijo varne ter da je njihova nakupovalna izkušnja enako prijetna.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije