ROŠADE NA RTV SLOVENIJA

Nejc Krevs nam je razkril, kaj mu je po razrešitvi ponudilo novo vodstvo: Pretresen sem, saj se ...

Voditelja TV Dnevnika je doletela sprememba delovnega mesta. »Novica je prišla v najslabšem možnem času. Pretresen sem.«
Fotografija: Posnetek z zadnjega TV Dnevnika 20. 9. 2023. FOTO: Zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Posnetek z zadnjega TV Dnevnika 20. 9. 2023. FOTO: Zaslonski posnetek

Voditelj osrednje informativne oddaje TV Dnevnik Nejc Krevs nam je potrdil, da je bil danes razrešen s tega položaja. Kot pravi, za zdaj še ne ve povsem, kakšno vlogo bo imel na Televiziji Slovenija, mu je pa vršilka dolžnosti urednika informativnega programa 1. programa Televizije Slovenija Polona Fijavž ponudila vodenje Prvega dnevnika, Jutranjih poročil in oddaje Politično. Še naprej naj bi delal  tudi Utrip.

Za Krevsa se je špekuliralo, da ga ne bodo odslovili, ker je nečak pokojnega radijskega voditelja Saša Hribarja. Kot nam je v preteklosti dejal, je za njim in pred njim obdobje žalovanja, saj sta bila s Hribarjem zelo povezana. »Kot oče mi je bil,« nam je dejal pred dnevi.

Danes potrjuje, da je novica o njegovi razrešitvi prišla »v najslabšem možnem času« in da »bi si rad vzel čas in dobro premislil svoje naslednje korake«.

Nad naglo odločitvijo vodstva je pretresen. »Pretresen sem, saj se nisem mogel posloviti od gledalk in gledalcev, ki so me dobro sprejeli. Ta institucija me je izobrazila, zato čutim dolžnost, da ji vrnem s svojim kakovostnim delom. Verjamem, da se bom kmalu vrnil,« nam je zaupal.

Na vprašanje, kaj je bil po njegovem mnenju razlog razrešitve oziroma kakšno pojasnilo je prejel od vodstva, nam ni odgovoril.

Krevs je eden od mnogih, ki jih je te dni po spremembi vodstva na Kolodvorski doletela sprememba delovnega mesta

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije