EVTANAZIJA

Janša brutalno: »Slovenski levičarji, zbrani okrog vlade, posnemajo Hitlerja«

Posvetovalni referendumi o pomoči pri prostovoljnem končanju življenja, o uvedbi preferenčnega glasu in o uporabi konoplje bodo, kot kaže, potekali 9. junija, hkrati z evropskimi volitvami.
Fotografija: Janez Janša. FOTO: Črt Piksi
Odpri galerijo
Janez Janša. FOTO: Črt Piksi

Poročali smo že, da se je začelo dvodnevno izredno zasedanje DZ, na katerem bodo poslanci med drugim odločali o datumu posvetovalnih referendumov o obravnavi ureditve pomoči pri prostovoljnem končanju življenja, o uvedbi preferenčnega glasu za volitve v DZ ter o gojenju in posedovanju konoplje.

image_alt
Šefica Janševih poslancev v šoku: »Kot bi bral postopek za izvršitev smrtne kazni«

Bodo pa posvetovalni referendumi o pomoči pri prostovoljnem končanju življenja, o uvedbi preferenčnega glasu in o uporabi konoplje bodo, kot kaže, potekali 9. junija, hkrati z evropskimi volitvami. Poleg poslancev Svobode bodo namreč omenjeni datum podprli tudi v Levici. DZ bo sicer o datumu izvedbe referendumov glasoval v četrtek.

Je pa debata med poslanci o pomoči pri prostovoljnem končanju življenja zmotila šefa opozicije.

Tako je Janez Janša udaril: »Medtem ko Ustava RS jasno zapoveduje, da je življenje človeka nedotakljivo in temu pritrjuje tudi zdravstvena stroka, slovenski levičarji, zbrani okrog vlade posnemajo Adolfa Hitlerja. Samo poslušajte razprave svobodnjakov.« To je zapisal na omrežju X in objavil ukaz nemškega diktatorja o začetku izvajanju usmrtitev iz usmiljenja ...

Evtanazija FOTO: Press
Evtanazija FOTO: Press

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije