KOŠARA DOBROT

Dvojna sreča za Renato iz Žlebov

Hočevarjeva se je razveselila polne košare dobrot Slovenskih novic. Le dan prej je prek naše spletne strani zadela vstopnici za Briljantino.
Fotografija: Za vsakega člana družine se kaj najde. Foto: Marko Feist
Odpri galerijo
Za vsakega člana družine se kaj najde. Foto: Marko Feist

Medvode • Polna košara dobrot Slovenskih novic je tokrat odromala v Žlebe pri Medvodah. Gospa Renata Hočevar je bila zelo prijetno presenečena, ko smo jo poklicali iz uredništva in povedali, da je bila izžrebana. »Kar dvakrat sem imela srečo!« je vzkliknila Renata in nam pojasnila, da je le dan prej dobila dve vstopnici za predstavo Briljantina; na obe nagradni igri se je prijavila prek naše spletne strani.

Za vsakogar nekaj

»Vsi tile izdelki bodo zelo prav prišli,« je dejala gospa Renata, ko smo ji pripeljali paket izdelkov Tuš, v katerem so zlata kava, planšarski čaj, med, ekstra deviško oljčno olje, tunina, nektar, mleko 3,5 % m. m., simby kakav, čips paprika, 1 kg polnozrnatih mislijev, kilogram bele gladke moke, 300 g sira ementalec, 280-gramski paket napolitank, oblitih s čokolado, 850-gramski kozarec marmelade in kos ta dobre salame. Srečna izžrebanka je dobila tudi pleteno košaro z ročajem, odejo in še gajbico jesenskega sadja, v kateri so kilogram granatnih jabolk in prav toliko mandarin iz doline Neretve, dva kilograma jabolk in kilogram hrušk sadjarstva Žabkar, kilogram belega grozdja s kmetije Krošelj in kilogram kakija s kmetije Drnovšček.


»Vse bomo razdelili,« je povedala in nadaljevala, da bodo kosmiči za 17-letnega sina Žana, ki obiskuje tretji letnik slaščičarske šole, z marmelado bo morda spekel kakšno pecivo. »Sadje bom pojedel jaz,« je vskočil mož Jože, pa tudi za hčer Tino, ki hodi v deveti razred, se bo kaj našlo. »To je bilo res veliko presenečenje. Zdaj bom dala pa mir, saj je tudi drugim treba dati možnost,« se je nasmehnila Renata.

Za časopis si je treba vzeti čas

Gospa Renata je dolgoletna naročnica Slovenskih novic, čeprav prizna, da ima med tednom pogosto kar premalo časa, da bi se jim bolj posvetila. »Včasih jih med tednom samo prelistam, konec tedna pa jih grem prebrat. Življenjski tempo je tak, da samo hitimo,« je dejala. Mož Jože je dodal, da mu je zelo všeč, ker lahko Novice prejema tudi, ko je na dopustu, kamor mu jih pošlje naša distribucijska služba. »To smo naredili letos, ko smo bili v Čateških toplicah. Fino je bilo, da smo jih lahko dobivali tja,« pojasni Hočevarjeva.

»Treba si je vzeti čas za časopise, tako tiskane kot internetne,« je dodal Jože. »A vseeno je lažje brati tiskane medije kakor na internetu. Veliko raje tudi primem knjigo v roke, kakor da bi jo brala na računalniku. Že tako ali tako sem v službi ves čas za računalnikom,« je še dejala gospa Renata, ki dela kot poslovna sekretarka v Škofji Loki.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije