DOMAČE PODJETJE

Sodoben krojač na tradicionalen način

Murskosoboški BTC bogatejši za novo šivalnico vrhunskih oblačil iz domačega podjetja Moda Mi&lan.
Fotografija: Direktor podjetja Moda Mi&lan, d.o.o., Milan Mörec (desno) in župan Murske Sobote Aleksander Jevšek Foto: Oste Bakal
Odpri galerijo
Direktor podjetja Moda Mi&lan, d.o.o., Milan Mörec (desno) in župan Murske Sobote Aleksander Jevšek Foto: Oste Bakal

MURSKA SOBOTA – Tik pred božično-novoletnimi prazniki je bilo še posebno slovesno v prvem nadstropju murskosoboškega BTC. Potem ko so prostor pred tremi leti odprli v Kristalni palači v BTC Ljubljana, so tokrat v prekmurski prestolnici namenu predali domačo blagovno znamko, prodajalno in šivalnico oblačil po meri –​ Morro Sartoriale. Izbrana družba številnih gostov od blizu in daleč se je lahko prepričala, da je Murska Sobota oziroma celotno Pomurje in Štajerska z okolico dobila nekaj posebnega. Mnogi, ki cenijo žensko in moško modo najvišje kakovosti, so se zapeljali v svet po meri ukrojenih moških in ženskih oblačil. Oblačila Morro Sartoriale so v celoti narejena v Sloveniji, natančneje nedaleč od Murske Sobote, v Gornjih Petrovcih na Goričkem, ukrojena pa tako, da se popolnoma prilegajo telesu naročnika. So izpoved posameznikove osebnosti, saj vsak naročnik svoje oblačilo ustvarja skupaj z vrhunskimi strokovnjaki slovenskega podjetja Moda Mi&lan, d.o.o., katerega direktor je Milan Mörec.

Odprtje je bilo res slovesno. Foto: Oste Bakal
Odprtje je bilo res slovesno. Foto: Oste Bakal
Na odprtju so prisotne pozdravili direktor BTC Murska Sobota Mitja Horvat, župan Gornjih Petrovcev, kjer stoji tovarna Moda Mi&lan s 151 zaposlenimi, Franc Šlihthuber ter župan Murske Sobote, kjer je prodajalna in šivalnica, Aleksander Jevšek. Vse, kar ponujajo v soboškem Morro Sartoriale – poleg oblek po meri tudi široko izbiro podlog, srajc, kravat, metuljčkov, naprsnih robčkov, skratka, vse, kar kdo potrebuje za kakšen veliki dan –, je pohvalil znani raper 6pack Čukur, ki je, mimogrede, poleg Jana Plestenjaka, Tadeje Ternar, Natalije Bratkovič, Nine Rajbar, Petra Polesa, Alfija Nipiča, Adriana Gomboca, Iva Daneua in še koga uporabnik te blagovne znamke. Spregovoril je seveda tudi Milan Mörec ter izrazil zadovoljstvo, da njegovim kakovostnim izdelkom, pri katerih je tako rekoč vsak kos unikat, dobro kaže, in to ne le v Ljubljani, temveč tudi doma.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije