Predstavitvena informacija

Prva trgovina po izboru kupcev!

Objavljeno 15. junij 2018 14.30 | Posodobljeno 15. junij 2018 14.33 | Piše: P.Š.
Kaj vse si sodobni kupci predstavljate kot odlično nakupovalno izkušnjo, zaradi katere se boste v izbrano trgovino vedno radi vrnili?
FOTO: SPAR
Če so to prijazno osebje, prijeten ambient, pestra izbira raznovrstnih izdelkov in kakovost, lahko vse to poiščete na enem mestu – v trgovinah SPAR in INTERSPAR. Prav zaradi teh lastnosti ste kupci tudi letos v raziskavi* izbrali SPAR za svojega najljubšega trgovca.

Našteti so samo nekateri dejavniki, zaradi katerih ste kupci prav SPAR izbrali za najboljšega izmed trgovcev v Sloveniji. Poleg tega so vas prepričale tudi urejenost in preglednost trgovin, velika izbira predvsem izdelkov z oznako BIO ali EKO, svežina na vseh oddelkih … Za SPAR ste tudi kupci vedno na prvem mestu, zato obljubljajo, da se bodo za vas trudili še naprej ter poslušali in izpolnjevali vaše želje.
Kakovost po najboljših cenah

Trgovine SPAR in INTERSPAR se trudijo, da ponujajo kar najkakovostnejše izdelke po najbolj ugodnih cenah. Kakovost izdelkov, ki jih ponujajo na policah, pri Sparu vedno preverijo. Že več let uspešno sodelujejo tudi z zunanjimi strokovnimi institucijami, ki pomagajo pri nadzoru nad varnostjo in kakovostjo izdelkov kakovostne znamke Spar.

Po sveže izdelke v Sparovo mesnico, ribarnico in pekarno

Pestrost in zanimivost, upoštevanje vseh vaših želja, uvajanje novosti in inovacij so le nekatere lastnosti, značilne za ponudbo v trgovinah SPAR in INTERSPAR. Ker pa v Sparu vedo, kaj je najpomembnejši kriterij pri kupovanju hrane, je njihova ponudba vedno sveža, pa naj gre za sadje in zelenjavo, meso, ribe ali kruh.
image
FOTO: SPAR

Še tople, hrustljave pekovske izdelke in omamno dobre slaščice za vas vsak dan pripravlja Pekarna SPAR, prejemnica kar desetih zlatih priznanj za pekovske izdelke, ki jih podeljuje Gospodarska zbornica Slovenija, in že treh zaporednih priznanj za inovativnost, ki jih podeljuje Inštitut za nutricionistiko.
 
V Sparovi mesnici vas čaka kakovostno in okusno meso preverjenih dobaviteljev, tudi izdelki z znakom Izbrana kakovost – Slovenija. Tudi po sveže ribe se splača k njim: v Sparovi ribarnici lahko izbirate med številnimi svežimi sladkovodnimi in morskimi ribami, da pa boste tudi sami postali pravi strokovnjaki za ribe, se o vsem bistvenem (lastnostih, pripravi, čiščenju …) lahko podučite na njihovih spletnih straneh.

Namig

Sezona piknikov na prostem je v polnem razmahu! V Sparu vas čaka prav vse, kar potrebujete za popoln piknik in žar: vrhunsko meso, odličen kruh za vse okuse, zelenjava in sadje … Če želite na pikniku izstopati, na žaru ne pripravite le slastnih čevapčičev in nabodal, ampak tudi sladice! Da pa sploh ne bo vse tako kot običajno, lahko za spremembo pripravite ribji piknik – sveže morske in sladkovodne ribe in morski sadeži so vam na voljo v Sparovih ribarnicah.

Iz morja na žar

Riba, spečena na žaru, da poletnemu pikniku piko na i – je lahka in okusna, enostavna za pripravo in hitro pečena. Priporočamo orado z mlado špinačo in jakobovimi pokrivačami na žaru ali skuše z limeto.

Več na www.spar.si.
Deli s prijatelji