Predstavitvena informacija

Naj si vašo naslednjo zabavo zapomnijo po odlični hrani

Organizirate zaseben ali poslovni dogodek oziroma zabavo in tuhtate, kako pogostiti svoje goste? Ne razbijajte si glave, za to bodo poskrbeli tisti, ki imajo to v malem prstu.
Fotografija: FOTO: Catering Lab
Odpri galerijo
FOTO: Catering Lab

Pogostitve za vse priložnosti vam z veseljem pripravijo v Catering Labu, kjer se bodo prilagodili vašim željam in usmeritvam ter vaše goste navdušili s prigrizki, ki bodo jemali dih. Vašo zabavo si bodo tako zapomnili ne le po odlični družbi, temveč tudi po okusni in skrbno pripravljeni hrani.

Navdušite poslovne partnerje
Delavnicam, kongresom, seminarjem, pa naj bodo eno- ali večdnevni, je skupen urnik, nabit z vsebinami, ki nam podajo ogromno podatkov. Ker nas dolgotrajno sedenje in miselni napor tudi zlakotita, se še kako veselimo premorov za kavo ali kosilo, ko se sprehodimo, sprostimo, družimo s soudeleženci in kaj prigriznemo.

FOTO: Catering Lab
FOTO: Catering Lab


Catering Lab vam jih popestri z bogatim naborom raznolikih jedi. Pripravljate večerni sprejem? Pustite se presenetiti njihovim okusnim grižljajčkom – finger foodu.

FOTO: Catering Lab
FOTO: Catering Lab

Najlepši dan – tudi poln nepozabnih okusov
Priprave na poroko so še posebej stresne. Na vaš najlepši dan mora vendar vse iti kot po maslu. Si želite zabave v slogu rockabillyja z burgerji in ginom s tonikom ali bolj prefinjenih jedi ob spremljavi penine z zlatimi lističi?

FOTO: Urška & Domen
FOTO: Urška & Domen

Po tem, ko s partnerjem uskladita vizijo, vam bo Catering Lab na poročni dan pričaral prav tisto, česar si želite – v popolnem razmerju med tradicijo in sodobnostjo.

FOTO: Catering Lab
FOTO: Catering Lab

Še bolj sproščeno na piknik
Čar piknikov je prav v tem, da se družimo ob pripravi hrane. A zakaj se ne bi pustili razvajati? Catering Lab poskrbi tudi za to! Piknik v izbranem okolju, kjer se vonj poletja, petje čričkov in škržatov, zvok glasbe, smeha in prepleta glasov mešajo z vonjem po dimljenih piščančjih kračah, sveže pečeni zelenjavi, svinjskih rebrcih, telečji pečenki, sladki šabesi, sočni torti … Večeri, za katere si želiš, da bi trajali.


Novo leto je bliže, kot si mislite
Zavijate z očmi, ko vas kdo že sredi poletja vpraša, ali že načrtujete prednovoletno zabavo in kako boste silvestrovali? Skrivnost dobrih zabav je prav v pravočasnem načrtovanju. Naj vašo zabavo pospremi praznično vzdušje ob svečah, toplih lučeh in v edinstvenem vintidž vzdušju. Organizirajte jo na svoji priljubljeni lokaciji ali preverite, katere vam predlaga Catering Lab. Le s kakšnim kulinaričnim presenečenjem vas bodo navdušili?

FOTO: Catering Lab
FOTO: Catering Lab



Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije