V NEDELJSKIH NOVICAH

Kdo hodi v hišo groze?

V Nedeljskih novicah pišemo o tem, kdo po dvojnem umoru, ki se je zgodil pred letom dni, hodi v hišo groze v Krkavčah, če je edini ključ od hiše v sefu koprskega sodišča.
 
Fotografija: FOTO: Marko Feist 
Odpri galerijo
FOTO: Marko Feist 

Kdo odstranjuje policijske nalepke, ki prepovedujejo vstop na prizorišče zločina? Več razkrivamo v aktualnih Nedeljskih novicah.

Pišemo tudi o tem, kako zdravniki okulisti z receptom pošiljajo paciente v svojo optiko. Zakaj lahko zdravniki koncesionarji ljudem vsiljujejo nakup v svoji optiki? Ali ne kršijo s takšnim početjem pravila integritete?
 
Nostalgično smo pogledali v socialistične čase, ko smo s fički hodili na morje in je ta na postojnskih ridah nemalokrat tudi zakuhali. 
 
V rubriki Na zdravje smo se dotaknili nočne nadloge – smrčanja. Laser elegantno odpravlja vse več zdravstvenih težav, pomaga pa lahko tudi smrčačem. In njihovim bližnjim.
 
Za vrtičkarje pa tokrat prispevek o sušenju. Sušimo lahko tako rekoč vse, najpogosteje pa sadje, od zelenjave pa jušno zelenjavo in zelišča, zelo priljubljeni so tudi paradižniki in seveda gobe.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije