NOVICE NAGRAJUJEJO

Brez Novic je kot brez rok, kupuje jih že od samega začetka

Nagrajenec Miroslav kupuje Slovenske novice že vse od prve številke. Vsako jutro jih najprej prebere, nato odda kupone za nagradne igre.
Fotografija: Z ženo bosta nekaj daril iz paketa vzela s seboj na dopust.
Odpri galerijo
Z ženo bosta nekaj daril iz paketa vzela s seboj na dopust.

LJUBLJANA – Na Slovenskih novicah od julija poteka nagradna igra Poletje s Slovenskimi novicami, v kateri želimo s paketom poletnih daril razveseliti naše zveste bralce. Prav vsak dan izžrebamo enega nagrajenca, nato pa se pri njem s kupom daril oglasi naša ekipa. Tokrat ji ni bilo treba daleč, saj se je sreča nasmehnila Ljubljančanu Miroslavu Kasapoviću.

Zadel že drugič

Zakonca bosta darila delila s prijatelji in domačimi.
Zakonca bosta darila delila s prijatelji in domačimi.
Kot nam je zaupal naš tokratni nagrajenec, Slovenske novice prebira, odkar izhajajo. Prebere vse, od začetka do konca, in prav vse rubrike so mu, pravi, ljube. Kupovanje našega časopisa je za zvestega bralca poseben obred. »Vsako jutro grem na sprehod, med katerim se ustavim v trafiki,« pravi. »Brez Novic sem kot brez rok,« pravi. S časopisom se nato odpravi v kavarno, kjer v miru preveri, kaj se dogaja doma in po svetu. Kadar je v našem časopisu razpisana kakšna nagradna igra, obvezno sodeluje, in enkrat mu je dnevnik z največjo naklado v Sloveniji že prinesel nagrado. »Zadel sem posteljo,« se spominja. Potem ko prebere časopis, se odpravi na pošto in odda kupone za sodelovanje v nagradni igri, če je le priložnost. Navada, ki se je dobro obnesla že v preteklosti, mu je tudi tokrat prinesla lepo nagrado.

Vse za domačo vojsko

Gospa Dušanka je po moževih besedah bolj sladkosneda, zato bo nekaj sladkarij gotovo dobila ona. Fotografije: Dejan Javornik
Gospa Dušanka je po moževih besedah bolj sladkosneda, zato bo nekaj sladkarij gotovo dobila ona. Fotografije: Dejan Javornik
Z ženo Dušanko sta našo ekipo prijazno sprejela v atriju in čez nekaj minut se je miza, ki je poleti središče družabnega življenja zakoncev, šibila pod kupom lepih poletno obarvanih nagrad. Igra Poletje s Slovenskimi novicami jima je prinesla izdatno zalogo ledene kave Pomurskih lekarn, osvežilen in do zdravja prijazen paket vitaminskih pijač dana, paket slanih dobrot chio chips. Kraševe najbolj priljubljene sladkarije, med njimi kekse moto in praline fontana, izdelke Kozmetike Afrodita, med njimi omamno dišeče maslo za telo 100SPQA pure coconut. Knjigo Ferija Lainščka Orkester za poljube, ki se je je naš nagrajenec, strastni bralec, zelo razveselil. Za piko na i je na mizi pristal še paket izdelkov, v njem so velika brisača, plažna torba, potovalni set za telefone, ležalka, frizbi, loparčki, pahljača in kuhinjske krpe. Kar nekaj daril bo zakoncema prišlo zelo prav v kratkem, saj se odpravljata na dopust. V Bosni, kjer bosta obiskala družino in prijatelje, se bodo njunih daril gotovo zelo razveselili. Praznih rok seveda ne bosta ostala niti njuna otroka, hčerka in sin, ki sta očetu v čast oba poimenovana z njegovo začetnico – Marjana in Mario. Ker delata v vojski, kot tudi zet, se gospod Miroslav rad pošali, da ima njihova družina pravzaprav svojo vojsko. 

E-prijavnica: poletni paket za lepše počitniške dni
Vsak dan do 5. avgusta bomo izžrebali bralca Novic in mu podarili poletni paket izdelkov. Prijavite se zdaj:
http://promo.delo.si/snpoletje2019

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije