KRVAVO

VIDEO: Obračun sredi belega dne: potegnil pištolo in začel streljati

Policija je seznanjena, kdo je storilec, a je ta na begu.
Fotografija: Prišlo je do spopada. FOTO: 24sata.hr, Youtube
Odpri galerijo
Prišlo je do spopada. FOTO: 24sata.hr, Youtube

SPLIT – Marko Bekavac se bori za življenje. Gre za 27-letnika, ki je v bolnišnici nazadnje pristal zaradi smrtno nevarnih poškodb glave. Policija naj bi ugotovila, da ni znakov kaznivega dejanja, temveč je šlo za padec.

Nekaj dni pred tem, v začetku maja, se je Bekavac ravno tako znašel v bolnišnici, bil je namreč večkrat ustreljen. Oče strelca Ivana Giljanovića, ki je danes še vedno na begu, pripoveduje, da so njegovemu 37-letnemu sinu in družini že dlje časa grozili, sinova žena pa se je iz strahu z dvema mladoletnima otrokoma celo odselila.

Iz medijev je prebrati, da naj bi se Bekavac s prijatelji in z Giljanovićem po vseh teh grožnjah sestal v nekem splitskem baru. Giljanović naj bi vmes odšel na stranišče, ko se je vrnil, pa naj bi izvlekel pištolo in proti Bekavcu izstrelil šest nabojev – štirje naj bi končali v njegovi nogi. Po nekaj dneh so ga odpustili iz bolnišnice, a se je tja kmalu vrnil. Kot že omenjeno, tokrat s hudimi poškodbami glave.

Giljanović naj bi bil v stikih z nekim odvetnikom, policiji pa naj bi se predal v kratkem, ko se prah okoli dogajanja poleže, je še povedal oče Zvonko.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije