PET TRUPEL

Ubil ženo, taščo, hčerki in sebe

Gasilci so na prizorišču požara našli pet trupel. Motiv nemškega vojaka ni znan, naj bi pa zakon razpadal.
Fotografija: Gasilce je čakalo grozljivo odkritje. FOTOgrafiji: Facebook
Odpri galerijo
Gasilce je čakalo grozljivo odkritje. FOTOgrafiji: Facebook

Grozljivega spoznanja so bili deležni nemški gasilci v kraju Radevormwald v zvezni deželi Zahodno Porenje - Vestfalija, ko so v petkovem popoldnevu prihiteli na požar stanovanjske hiše: »Klicali so nas, da gre za požar v stanovanjski hiši. Po takojšnji reševalni akciji je bilo najdenih pet oseb, za katere je bila vsakršna pomoč prepozna,« so najprej sporočili. Kmalu za njimi so se oglasili tudi kölnski policisti, ki jim je pripadel ta primer, ter navedli, da je v teku prepoznava pokojnih. Dan pozneje pa so nemški mediji razkrili, kako tragično je bilo ozadje požara.
Gasilce je čakalo grozljivo odkritje. FOTOgrafiji: Facebook
Gasilce je čakalo grozljivo odkritje. FOTOgrafiji: Facebook

V hiši so namreč našli trupla zakoncev, 41-letnega Daniela Kahleta ter njegove 37-letne žene Jane, njunih punčk, starih eno in štiri leta, ter truplo 77-letne Danielove tašče Gisele Hulstrunk. Preiskovalci so ugotovili, da je Daniel z nožem umoril svojo družino, nato zažgal hišo, na koncu pa dvignil roko še nadse. Nekateri sosedje so bili osupli, saj so navajali, da je šlo za zgledno družino: Daniel in Jana sta bila tudi rejca psov. In prav ti so edini preživeli morijo.


Ena od prijateljic pokojne Jane je za časopis Bild povedala, da je bila nesrečnica nekaj pred petkovo peto popoldne še na spletu. Spet drugi so navedli, da je bil Daniel Kahle nemški vojak, ki je bil tudi na mednarodni misiji v Afganistanu. Danielov krušni oče je novinarjem povedal, da je štirikratni morilec pred leti prekinil stike s svojo mamo in njim. Po nekaterih informacijah naj bi zakon razpadal, Daniela pa vendarle opisujejo kot ljubečega očeta. Skrivnostni razlog svoje krutosti je odnesel v grob.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas