VSE BOLJ SE ZAPLETA

Šokantno razkritje: brat osumljenca za umor Danke ni umrl naravne smrti

Ekspertiza inštituta za sodno medicino v Beogradu je pokazala, da je umrl zaradi pretepa, katerega sledi so bile jasno vidne.
Fotografija: Danka Ilić. FOTO: Zaslonski Posnetek, Facebook
Odpri galerijo
Danka Ilić. FOTO: Zaslonski Posnetek, Facebook

Dalibor Dragijević (40), brat enega od osumljencev izginotja in umora dveletne deklice Danke Ilić, je 7. aprila umrl na policijski postaji v Boru, je ugotovil Inštitut za sodno medicino v Beogradu, navaja Radar.

image_alt
Prva izpoved staršev. »Vse je laž, razen tega, da so mnogi iskali Danko«

V sodnomedicinskem poročilu je tako navedeno, da so na njegovem truplu številne poškodbe, zato so izvedenci ugotovili, da je šlo za nasilno smrt. 

Jasno vidne sledi pretepa

Kot je znano, so v soboto, 6. aprila, na policijski postaji v Boru za 48 ur pridržali osumljenega Daliborja Dragijevića, ker da je pomagal svojemu deset let starejšemu bratu Dejanu, ki je osumljen umora deklice, da truplo preselita za zdaj neznano kam. Isto noč so policisti sporočili, da je Dalibor umrl naravne smrti, potem ko je popil pijačo. V sporočilu za javnost še piše, da je Dalibor kljub pravočasni reakciji policistov in zdravnikov, ki so poskušali oživljati, ob 3.10 umrl.

image_alt
Kje je skrito truplo Danke? Forenzik spomnil na primer, ko so osumljenci molčali 40 let

Ekspertiza inštituta za sodno medicino v Beogradu pa je pokazala, da Dalibor Dragijević ni umrl naravne smrti, temveč zaradi pretepa, katerega sledi so bile jasno vidne, in podrobno opisane v izvedenskem poročilu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije