VSE BOLJ SE ZAPLETA

Mama morilca male Danke brez sramu zagovarja sina: »Nekdo mu je podtaknil«

Iskanje trupla Danke Ilić se nadaljuje.
Fotografija: Pokojna deklica Danka Ilić. FOTO: Zaslonski Posnetek, Facebook
Odpri galerijo
Pokojna deklica Danka Ilić. FOTO: Zaslonski Posnetek, Facebook

Svetlana Dragijević, mama Daliborja, ki je osumljen, da je pomagal bratu Dejanu ubiti malo Danko Ilić, znova šokira s svojimi izjavami.

image_alt
Trupla male Danke Ilić še vedno niso našli: nekdanji policist ve, kako bodo primer rešili

»Nekdo drug je to naredil in mu to podtaknil. Bojim se policije, bili so v moji hiši, odnesli so vse mogoče stvari. Vzeli so motorno žago, vsi so bili v belih oblekah, vzeli so brise,« je za srbske medije izjavila Svetlana.

»Zvečer pridejo sosedje in se usedejo k meni, bojim se biti zvečer sama. Mislim, da moj sin ni kriv, a ne vem ničesar,« je še povedala. 

Iskanje Dankinega trupla se nadaljuje

Spomnimo, mala Danka Ilić iz Bora je izginila v torek, 26. marca. Preiskava je razkrila, da je bila deklica umorjena, o čemer je bila javnost obveščena 4. aprila. Srđan Janković in Dejan Dragijević sta z avtom zbila otroka, nato pa se je deklica utopila. Osumljenci so Dankino truplo najprej odvrgli na smetišče, nato pa ga prestavili na drugo lokacijo, ki je zdaj ne želijo razkriti. 

image_alt
Šokantna teorija o Dankini smrti: »Deklica je bila zažgana«

Očeta in brata Dejana Dragijevića so aretirali zaradi suma pomoči pri kaznivem dejanju. Dalibor je umrl v priporu in so ga v četrtek pokopali.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije