SMRTNA NESREČA

Porsche poletel v prvo nadstropje

Mladi voznik je trčil v bankino, avto je odneslo v stavbo. Ugasnili sta dve življenji, v New Jerseyju so šokirani.
Fotografija: Zaradi prevelike hitrosti je avto kar poletel.
Odpri galerijo
Zaradi prevelike hitrosti je avto kar poletel.

TOMS RIVER – Da je izgubil oblast nad vozilom, je milo rečeno. Braden DeMartin, komaj 22-letni in očitno neizkušeni voznik, je namreč tako hitro pripeljal v ovinek, da jo je elegantni porsche ubral po svoje: silovito je treščil v bankino, potem pa poletel v zrak in pristal v prvem nadstropju poslovne stavbe!

Tragedija je pretresla mesto Toms River v ameriški zvezni državi New Jersey. V povsem zmečkanem avtomobilu sta umrla voznik in njegov leto dni starejši sopotnik, prijatelj Daniel Foley. Ob prihodu reševalcev jima ni bilo več pomoči, za mladcema, ki sta šele dobro vstopila v odraslost, pa žalujejo njuni družini in prijatelji. Strahotna nesreča se je zgodila v zgodnjih jutranjih urah.

Ali sta Braden in Daniel vso noč žurirala in popivala, potem pa okajena sedla v avtomobil in opogumljena zaradi alkohola sklenila preizkušati zmogljivosti hitrega avtomobila, še ni znano, policisti pa so bili po prihodu na skrajno nenavaden kraj nesreče povsem šokirani. Drugih žrtev na srečo ni bilo, saj je bila poslovna stavba v zgodnjem jutru še prazna, v njej pa sicer domujejo sedeži štirih podjetij.


Ta bodo morala poiskati nove prostore, saj so gradbeni strokovnjaki že ocenili, da prenova zaradi neznanske škode ne pride v poštev, zgolj podrtje do temeljev.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije