AFERA

Policistka se je posnela med oralnim zadovoljevanjem sodelavca, doletela jo je ovadba

Aretirana je lagala fantu, da čisti luksuzna stanovanja.
Fotografija: FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
FOTO: Shutterstock

Policistko (27), ki se je posnela med oralnim zadovoljevanjem sodelavca na stranišču, in eno od njenih znank, s katero se je slikala v seksi pozah, so aretirali in ju ovadili zaradi prostitucije. Po informacijah Kurirja naj bi bila njuna zvodnica znana madam, med drugim udeleženka resničnostnega šova, ki je svojim kolegom z elitno prostitucijo pomagala zaslužiti tudi po tisoč evrov na noč.

Nazorni posnetek policistke je šokiral javnost in se hitro razširil po družbenih omrežjih. Le dva meseca kasneje so mlado policistko z juga Srbije po preiskavi pridržali na delovnem mestu. Po zaslišanju je sledil postopek pred sodnikom za prekrške.

Aretacija

Ko je prišla v službo na policijsko postajo v Beogradu, so prišli do nje kolegi in ji rekli, naj sleče uniformo in se preobleče. Zatem so jo vklenili in odpeljali na zaslišanje. Policistka ni želela komentirati, je pa takoj poklicala odvetnika. Med zaslišanjem naj ne bi želela komentirati niti računa, na katerega je prejela nakazila po tisoč evrov. Nekoliko kasneje so pridržali tudi ena od njenih znank, ki je med zaslišanjem priznala, da se ukvarja s prostitucijo, in razkrila je, za koga naj bi delala.

Kraji, kjer se je policistka srečevala s strankami, so bila zeli razkošni. Za svoje storitve v dragih hotelih in centrih SPA je zaračunavala nenormalne zneske.

»Cena njene storitve in storitve znanke sta bili odvisni od naročnikov. Znano je, da sta bogatim strankam zaračunali tudi po tisoč evrov za večer. Obe sta se vedno družili z udeleženko resničnostnega šova, s katero so si blizu in skoraj nikoli niso ločene,« je povedal vir, seznanjen s preiskavo.

»Delali sta v paru in si menjali stranke. V tem delu je uživala, saj je odlično zaslužila, veliko bolje kot v državnem podjetju. Pravzaprav je bila prepričana, da je sodelavci nikoli ne bodo ujeli, in ni vedela, da je tudi ona pod nadzorom inšpektorjev, ki so ugotovili, kaj je njena resnična zaposlitev,« pravi vir.

Aretirana policistka se je zabavala s kolegom z MUP, ki ga je prevarala s kolegom s policijske postaje. Svojemu fantu naj bi rekla, da ima dodatno dobro plačano delo, in sicer čiščenje luksuznih stanovanj v elitnem stanovanjskem kompleksu v Beogradu.

»Enemu fantu se je predstavljala kot pridno dekle, ki se bori za življenje in boljši jutri, drugemu pa je obljubila, da bo svojega fanta zapustila zaradi njega. Nobeden od njiju ni vedel, da se ukvarja s prostitucijo,« je povedala sogovornica, ki jo pozna.

Vir je tudi razkril, kako ji je uspelo pretentati fanta, da jo je vozil v službo, kjer so jo čakale stranke.

»Fant jo je vsak drugi dan vozil na dodatno delo v elitno sosesko. S seboj je vedno nesla vedro in trenirko, saj mu je zagotovila, da čisti stanovanja bogatašev. Vedro je pustila pred vhodom v stavbo ali na hodniku, v stanovanjih pa so jo čakale stranke. Tako je živela mesece,« dodaja vir.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas